Şi-a înjunghiat soţul milionar! Motivul incredibil care a împins-o la acest gest

crima.jpg

sotia gelozie crima thailanda
După ce a găsit un prezervativ în buzunarul pantalonilor soţului, a înnebunit de furie
Citeste tot despre: 

Nimic nu se compară pe lumea asta cu furia unei neveste înşelate! Nittaya Saengdeuan, de 22 de ani, din Udon Thani, Thailanda, a recunoscut că i s-a pus un văl pe ochi când bănuielile că soţul ei Amnuay Wansila, de 62 de ani, o înşală. A pus mâna pe cuţit şi a lovit până nu a mai putut.

Nittaya Saengdeuan voia să îi bage la spălat pantalonii soţului când a găsit în buzunarul acestuia un prezervativ. Nu a stat pe gânduri. S-a dus în bucătărie, a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit de zeci de ori. S-a oprit doar când a văzut că a văzut că nu mai mişcă.

sotul.jpg

sotia gelozie crima thailanda
Soţul era un proprietar de terenuri, putred de bogat

Amnuay Wansila era cel mai bogat proprietar de pământuri din regiune şi avea o avere estimată la peste două milioane de dolari. După comiterea crimei, femeia s-a dus la poliţie pentru a recunoaşte fapta. Le-a explicat apoi anchetatorilor că a târât cadavrul suţului până în garaj pentru că ”făcuse mizerie în casă şi voia să cureţe petele de sânge care îi pătaseră mobilierul”.

reconstituire.jpg

sotia gelozie crima thailanda
Nittaya Saengdeuan le-a explicat poliţiştilor cum a comis atrocitatea

Apoi a aruncat cadavrul într-un puţ din curte. La sosirea poliţiei, cadavrul se afla în puţ. În timpul reconstituirii, Nittaya Saengdeuan i-a explicat comandantului de poliţie Peerapong Wongsamaan că iniţial a sunat la poliţie şi a declarat că ea şi soţul ei au fost atacaţi de răufăcători şi că acesta a fost ucis în timp ce se lupta cu ei.

cadavru.jpg

sotia gelozie crima thailanda
În acest puţ a aruncat cadavrul soţului ei

Apoi a revenit asupra declaraţiei şi, mustrată de conştiinţă, a recunoscut crima sângeroasă. Ea riscă închisoarea pe viaţă şi cu lacrimi în ochi a recunoscut că se temea că soţul o va părăsi pentru că găsise o amantă cu mult mai tânără decât ea. Şi ea are 22 de ani...

Loading...