Și-a făcut selfie înainte să moară în avionul prăbușit în Rusia

slefie_main.jpg

selfie avion flydubai prabusit
Tânăra se întorcea acasă pentru a-și vedea familia
Foto: metro.co.uk/VK

Un make-up artist, care era la bordul avionului Boeing 738-800, și-a făcut un selfie înainte de a decola cu aeronava care i-a adus moartea, duminică dimineața (19 martie). Anna Sergeeva avea 25 de ani și era din Rusia. Venea din Dubai și urma să aterizeze pe aeroportul Rostov-On-Don, însă din cauza vremii rele, pilotul a pierdut controlul avionului și s-a prăbușit. Toate cele 62 de persoane aflate la bord și-au pierdut viața.

Anna Sergeeva lucra ca make-up artist în Dubai de șase luni. Îi ajuta pe fratele ei de 11 ani și pe mama ei cu bani. Familia rusoaicei locuiește în Kharkiv. Femeia și-a făcut un selfie la bordul aeronavei ce aparține companiei FlyDubai, înainte să piară în tragicul accident aviatic petrecut duminică (19 martie), potrivit metro.co.uk.

selfie avion flydubai prabusitZoom
Anna Sergeeva și-a făcut această poză la bordul avionului ce s-a prăbușit duminică
Foto: metro.co.uk/VK

 

Guvernatorul regiunii Rostov susține că cea mai probabilă cauză a accidentului aviatic ar fi vântul puternic din lateral, care bătea în rafale de 50-80 kilometri pe oră.

selfie avion flydubai prabusitZoom
Aeronava s-a prăbușit în apropiere de aeroportul Rostov-On-Don
Foto: AP

 

loading...
Loading...

Citește și

  • avion prabusit rusia

    Un avion de pasageri Boeing 738-800 al companiei FlyDubai a ratat aterizarea pe un aeroport din orașul Rostov-pe-Don, în Rusia, sâmbătă dimineața (19 martie). Toți oamenii aflați la bord au murit, potrivit presei ruse. Zborul FZ981, care efectua ruta Dubai-Rostov-pe-Don, s-a prăbușit în jurul orei locale 3:50 (2:50 ora României), în apropiere de pista aeroportului.

  • avion, dubai, rusia, prabusire, eroare

    Scene de coşmar în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe aeroportul din oraşul rus Rostov-pe-Don. Un avion de tip Boeing 737-800, aparţinând companiei FlyDubai, s-a prăbuşit la aterizare şi a explodat. Toţi cei 62 de oameni aflaţi la bord au murit pe loc.

  • „Cum e vremea?”, acestea au fost ultimele cuvinte ale pilotului FlyDubai de pe cursa FZ981. O clipă mai târziu, Aristos Sokratous avea să fie pulverizat alături de cei 61 de oameni aflaţi la bordul avionulkui Boeing 737-800, pe aeroporul din Rostov-pe-Don.

  • Gruparea Statul Islamic a făcut publică o fotografie în care apare tipul de bombă cu care a reuşit să doboare avionul rus în Egipt, la bordul căruia se aflau 224 de oameni. Conform ISIS, bomba a fost ascunsă într-o cutie de suc.