Şi-a făcut palat la bloc

Ultima actualizare:

    Adrian şi-a decorat pereţii  apartamentului, care este  situat la etajul al IX-lea
Adrian şi-a decorat pereţii apartamentului, care este situat la etajul al IX-lea

Şi-a împlinit visul! Adrian Reeman şi-a dorit să trăiască la Versailles, reşedinţa regilor Franţei, dintre 1682 şi 1789. Acest lucru fiind imposibil, şi-a transformat apartamentul în palat!

Apartamentul cu două camere pe care Adrian Reeman, de 67 de ani, îl are în Southampton, Marea Britanie, nu se poate compara cu imensul Palat Versailles din apropiere de Paris, care are suprafaţa de 63.154  metri pătraţi şi 2.300 de încăperi. Asta nu l-a împiedicat pe britanic să transforme interiorul locuinţei sale de numai 55 de metri pătraţi astfel încât să arate precum cel al faimoasei reşedinţe a regilor francezi. 

simeon stalpnicul png

De acum 30 de ani, de când s-a mutat în umilul lui apartament situat la etajul al IX-lea, împreună cu soţia sa, Annette, de 67 de ani, Adrian a început să-l decoreze în stilul opulent al uluitorului palat. Britanicul, care a fost bucătar în Marina Comercială, şi-a transformat fiecare centimetru pătrat din locuinţă, ca să arate demnă de un rege. Şi-a făcut stucaturi (n.r. ornamente arhitectonice în relief executate în ipsos) pe pereţi şi tavan, şi-a sculptat decoraţiunile din lemn cu minuţiozitate, şi-a făcut replici după tablouri celebre. A lucrat totul în timpul său liber.


    Palatul Versailles a fost reşedinţa  regilor francezi între 1682 şi 1789
Palatul Versailles a fost reşedinţa regilor francezi între 1682 şi 1789

Deşi nu a vizitat niciodată Versailles-ul, fostul bucătar i-a reprodus cu exactitate interioarele cu ajutorul unei cărţi despre acesta. Acum, Adrian vrea să-şi facă şi o toaletă de marmură care să semene cu tronul regal.“Nu am ţinut socoteala la cheltuieli. Am folosit pe cât posibil materiale ieftine care să semene cu cele preţioase. Sunt mândru de ce am făcut. Vreau să îmbunătăţesc în continuare interiorul ca să semene cât mai mult cu palatul original la scară mică”, a spus britanicul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net