Și-au „dăruit” fiicele minore unui „monstru” pentru a-i fi sclave sexuale!

parinti.jpg

parinti violator
Și-au "dăruit" fiicele unui violator care le-a transformat în sclave sexuale
Foto: The Mirror

Un caz revoltător din Statele Unite a șocat întreaga lume! Un pedofil a sechestrat șase fete în propria casă spre a-i fi sclave sexuale. Ca și cum cazul nu ar fi fost și așa destul de sinistru, se pare că fetele au fost „dăruite” violatorului.

Lee Kaplan (51 de ani) este bărbatul care le-a sechestrat și abuzat sexual pe fete. Polițiștii au descoperit că avea în propriul imobil 12 femei care fuseseră date dispărute în orașul american Pennsylvania anul trecut, după cum precizează The Mirror.

Șase dintre cele trei femei erau fiicele cuplului Daniel și Savilla Stolzfus. Procurorii au aflat cu stupoare că părinții fetelor și-au „dăruit” fiicele în semn de recunoștință față de Kaplan, care le-a oferit sprijin financiar. Kaplan le-a abuzat sexual pe tinerele, majoritatea minore de mai multe ori, iar pe cea mai mare dintre ele, în vârstă de 18 ani, a lăsat-o însărcinată. Fata a fost obligată să-i poarte propriului violator copiii (a născut două fetițe).

violator.jpg

violator
Kaplan, violatorul care le-a sechestrat pe cele șase fete
Foto: The Mirror

Până la urmă, Daniel Stoltzfus i-a „dăruit-o” și pe soția sa, Savilla în speranța că „va întări legătura de sânge a familiei Stoltzfus”. Daniel a fost la rândul lui arestat și acuzat că și-a pus în pericol propriile fiice. Ambii soți au mărturisit că știau că fiicele lor erau violate de Kaplan. Mai mult decât atât, au fost de acord cu această situație. Pe 6 iunie, Kaplan a fost pus sub 17 capete de acuzare, printre care viol, abuz sexual, toate săvârșite asupra unor copii.

În timpul procesului, cele șase fete, care au vârste cuprinse între nouă și 19 ani, au mărturisit coșmarul prin care au trecut și au declarat că violatorul obișnuia să se considere profet al lui Dumnezeu. Rareori le era permis să iasă din casa lui Kaplan, justificând de fiecare dată că lumea exterioară le va ruina. Fetele își petreceau timpul cu grădinăritul și cu „educația” pe care le-o dădea Kaplan (nu aveau voie să meargă la școală).

Coșmarul tinerelor a luat sfârșit în momentul în care un vecin a anunțat poliția, suspectând că se petreceau lucruri dubioase în casa lui Kaplan.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1