Scrisorile Prinţului Philip care au făcut-o pe Diana să «fiarbă de furie». Le-a trimis în timpul divorţului de Charles

Ultima actualizare:

    Prinţesa Diana şi Prinţul Philip ar fi avut o relaţie plină de neînţelegerifoto: Profimedia
Prinţesa Diana şi Prinţul Philip ar fi avut o relaţie plină de neînţelegerifoto: Profimedia

Prinţesa Diana a avut o relaţie anevoioasă cu familia regală britanică, lucru care s-a văzut şi atunci când a divorţat de Prinţul Charles. Detalii despre neînţelegrile dintre cei doi soţi, dar şi dintre Diana şi socrii săi au ieşit la iveală de-a lungul anilor după moartea ei, în 1997. Prinţul Philip i-ar fi trimis chiar o serie de scrisori, între 1994 şi 1995, care au enervat-o atât de tare pe Diana, încât a luat foc de furie.

Dezvăluirile au fost făcute de o prietenă apropiată a Dianei, Simone Simmons, care a povestit cum aceasta "fierbea de furie" la telefon, vorbind despre scrisorile primite de la Philip. Ducele de Edinburgh o critica pe Diana pentru despărţirea de Charles, în mesajele trimise, conform mirror.co.uk.

"Chiar imita vocea lui când mi le citea la telefon", a spus Simmons. Unele scrisori era scrise de mână, altele la maşina. "Observaţiile făcute de Duce la adresa Dianei erau dure şi peiorative", a adăugat femeia. 

Aceste mărturisiri contravin cu ceea ce a declarat Casa Regală despre relaţia dintre Diana şi Philip. Oficial, el i-a trimis scrisori prinţesei doar în 1992, şase la număr, în care încerca să o ajute pentru a trece peste mariajul care se destrăma. Ba chiar, Diana îi spunea "Dragă Philip", semn că relaţia lor era una bună. 

Diana a murit în 1997, într-un accident de maşină în Paris. Ea se afla în autovehicul cu iubitul ei, Dodi Fayed, care a murit şi el atunci. Conform lui Simone Simmons, e foarte posibil ca Diana să fi fost ţinta MI6, pentru că ar fi vrut să publice o serie de documente care dezvăluiau legătura dintre mai multe companii britanice cu minele de pâmânt. 

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net