A scris pe net că a înșelat-o, iar ea e în al 9-lea cer! Mesajul lui

Ultima actualizare:
Jason și-a fotografiat soția în timp ce stătea la coadă
Jason și-a fotografiat soția în timp ce stătea la coadă

Un bărbat s-a lăudat pe internet că și-a înșelat soția. Mesajul a fost văzut de toți prietenii cuplului, însă partenera lui, în loc să se enerveze, s-a bucurat nespus. Se pare că ceea i s-a întâmplat soțului ei a fost mai mult decât benefic pentru relația lor.

Totul s-a întâmplat când Jason Hewlett se afla la cumpărături. A văzut o femeie extraordinar de frumoasă, iar ceea ce s-a întâmplat apoi l-a uimit chiar și pe el. „Sunt puțin rușinat să recunosc asta, dar cred că, într-un fel, am înșelat-o pe soția mea astăzi”, și-a început el mărturisirea.

„Ca să explic ce vreau să spun, eram la Target (numele unui magazin, n.r.) și cumpăram câteva lucruri (...), iar când m-am dus să plătesc, am văzut această femeie la coadă care m-a dat peste cap. M-am gândit «Uau, un tip norocos este cu ea (într-o relație, n.r.)»”, continuă el povestirea.

Dar ce uimează explică motivul pentru care soția lui a fost foarte fericită atunci când a citit totul: „Și într-o fracțiune de secundă am realizat că este soția mea! Știți, era pur și simplu scos din context să-mi văd soția la același magazin, la aceeași coadă, trăindu-și viața și neștiind că ar putea fi în același loc, în același timp, cu o mașină diferită. Era o persoană între noi, așa că doar am privit-o pe drăguța mea iubire, am încercat să-i dau mesaje (...), dintre care nici unul nu i-a atras atenția în timp ce se uita după un cupon pe care îl păstrase pentru această achiziție. Așa că am renunțat să mai încerc să-i atrag atenția, (...), și am observat în liniște sentimentele mele pentru această femeie”.

«Am văzut-o cu alți ochi»


    Jason și-a fotografiat soția în timp ce stătea la coadăfoto: Arhiva Personală
Jason și-a fotografiat soția în timp ce stătea la coadăfoto: Arhiva Personală

Apoi, bărbatul continuă să o complimenteze pe soția lui: „În primul rând, am fost uimit de cât de minunat de frumoasă este, din nou. Cred că o văd des, dar azi, neștiind că este ea la magazin, am văzut-o cu alți ochi și pur și simplu nu mi-a venit să cred că am șansa să fiu bărbatul ei. M-a făcut să roșesc, dar nimeni nu putea vedea asta sub barba mea de noiembrie”.

Mai mult, acesta este mândru de faptul că femeia nu l-a observat: „În al doilea rând, m-a uimit că nu m-a observat deloc. Acesta este atât un lucru bun, cât și unul rău. Bun, în sensul că nu i se «plimbă» privirea. Bun în sensul că nu l-a văzut pe tipul ciudat cu barba prea crescută pe fața lui uitându-se insistent la ea. Dar poate acest lucru e rău, de asemenea, de exemplu, dacă nu eram eu? Trebuie să-i iau un alt spray paralizant pentru orice eventualitate. Dar a fost rău și pentru că am realizat cât de aproape am fost de a nu-i câștiga iubirea în primă fază, și toate eforturile herculiene pe care le-am făcut în urmă cu toți acești ani doar ca să-i atrag atenția doar să spună da unei întâlniri”.

Declarația de dragoste a lui Jason Hewlett nu s-a oprit aici. „În al treilea rând, am fost în cele din urmă atât de satisfăcut să o văd atât de încrezătoare în această zi, ca persoana independentă, capabilă, umilă, distractivă, dulce, bună, minuată care este. Apoi și-a luat lucrurile și a ieșit pe ușă. Nu am zis nimic, nu am atenționat-o, doar am privit-o plecând, admirativ, știind că este soția mea și că iubesc totul la această femeie”, a încheiat el.

Mesajul lui a devenit viral pe internet, reușind să strângă peste 120.000 de like-uri și peste 80.000 de distribuiri pe rețeaua socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net