Satul unde locuiesc numai femei de până în 45 de ani

opjioiyuiygyyug.png

sat femei brazilia
Satul este populat de 600 de femei, majoritatea fiind singure
Foto Youtube
Citeste tot despre: 

În Brazilia există un sat unde locuiesc numai femei cu vârste până în 45 de ani. Într-adevăr, nu este o simplă poveste din mitologia greacă. Este vorba despre un sat ascuns între dealuri, populat numai de femei frumoase aflate în căutarea iubirii.

Noiva de Cordeiro este un sat din Brazilia format dintr-o comunitate de 600 de femei, majoritatea cu vârste până în 45 de ani. Bărbații sunt extrem de rari aici, fiind nevoiți să plece departe pentru a munci, lăsând satul doar în grija femeilor, relatează The Telegraph. Mai mult decât atât, aceste femei sunt bine cunoscute în întreaga Brazilie pentru frumusețea lor. „Aici, singurii bărbați pe care noi, femeile singure, îi întâlnim sunt fie căsătoriți, fie suntem rude, toți suntem veri”, a declarat Nelma Fernandes (23 de ani).

sat femei braziliaZoom
Unele fete spun că n-au sărutat niciodată un băiat
Foto Facebook

Multe dintre aceste fete susțin că nici nu au sărutat vreodată un băiat și visează să se îndrăgostească și să se căsătorească. Totuși, femeile nu își doresc să își părăsească satul pentru a-și găsi un partener. Numele orașului, Noiva do Cordeiro, se traduce Mireasa Mielului și este cunoscut pentru comunitatea foarte puternică de femei de aici. Orașul a fost fondat de altfel tot de o femeie – Maria Senhorinha de Lima – care a fost acuzată de adulter și alungată din propria biserică și din propriul cămin în anul 1891. Una dintre strănepoatele sale încă trăiește în regiune, dar locuiește la 60 de mile de capitala statului Belo Horizonte.

În ciuda faptului că multe femei sunt singure, unele se tem că un aflux de bărbați ar putea să le distrugă stilul de viață distinctiv. „Noi împărțim totul, chiar și pământul pe care-l muncim. Nimeni nu e în compeție cu nimeni aici. Sunt toți pentru unul și unul pentu toți”, a afirmat una dintre femei.

Acesta este satul populat doar de femei tinere

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

loading...
Loading...

Citește și

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • florin piersic

  Ursitoarele au fost darnice cu Florin Piersic. I-au dăruit şarm, talent şi frumuseţe, aşa că femeile făceau coadă la uşa lui. Povestea lui de amor cu Angela Similea a fost de notorietate, însă Mărgelatu’ a găsit loc în inimă pentru mult mai multe doamne fermecătoare. La ceas aniversar, pentru că miercuri va împlini 80 de ani, Click! te invită să afli toate secretele marelui actor.

 • cele mai stilate femei din istorie

  Au tras sforile în politică, au furat soți, au scris cărți, au spulberat înțelegeri de pace și au arătat bine în timp ce făceau toate astea. Oh, cum ar fi arătat Facebook pe vremea lor! Ce comentarii, ce aluzii, ce războaie, ce imagini compromițătoare! E clar, paparazzi chiar ar fi avut de lucru, iar prin comparație, scena mondenă autohtonă ar fi fost complet neinteresantă, cu amantlâcurile ei cu tot.

 • bataie fete dezbracate

  Două femei au fost surprinse în timp ce se certau și se băteau ca la ușa cortului, chiar în mijlocul străzii. Cele două au uitat complet de inhibiții și au făcut abstracție de prezența prietenilor și cunoștințelor lor, și au început să își împartă pumni și palme.