S-a însurat cu păpuşa gonflabilă ca să nu-l bocească nevasta

gonflabila-pup-.jpg

I-a cerut mâna în genunchi

A făcut să plângă întreaga planetă! Un chinez care suferă de cancer în fază terminală şi-a împlinit ultima dorinţă: să se însoare. El a făcut o nuntă de pomină cu o gonflabilă, ca să nu lase văduvă o femeie.

Nu vrea să facă pe nimeni să sufere! Un tânăr de 28 de ani din Beijing, care nu doreşte ca numele său să fie dat publicităţii, este condamnat la moarte de o boală necruţătoare. Ştie că are zilele numărate, dar nu vrea să vorbească despre cancerul care îi mistuie trupul sau să împartă durerea cu altcineva. Şi-a dorit nespus să moară însurat şi, pentru ca viitoarea soţie să nu sufere o traumă, a preferat să aleagă una artificială.

Şi-a comandat o păpuşă sexuală exact pe gustul lui, care l-a costat 11.800 de yuani (7.676 de lei). Arată ca o femeie superbă, cu înălţimea de 1,52 metri şi greutatea de 40 de kilograme, cu piele din silicon aidoma celei de om la pipăire. 

gonflabila-pupu-.jpg

Se comportă cu ea ca şi când ar fi vie

Tânărul a organizat apoi o nuntă ca în poveşti pentru el şi pentru ea. I-a cumpărat o rochie albă de mireasă şi o superbă rochie liliachie pentru cununia civilă, a angajat o machieuză s-o fardeze şi o coafeză să o pieptene după placul lui şi un fotograf care să imortalizeze cele mai emoţionante momente din cea mai importantă zi din viaţa sa.

”Nu vreau să rănesc sentimentele nimănui. De aceea am preferat să mă însor cu o păpuşă decât cu o femeie adevărată. Am vrut să simt şi eu bucuria de a mă căsători înainte de a muri. Însă am ţinut neapărat să nu las în urmă o fiinţă care să mă bocească”, a explicat mirele.

În schimb, chinezul a făcut ca nenumărate persoane din întreaga lume să verse o lacrimă pentru destinul său crud.

 

Loading...

Citește și