S-a filmat violând o femeie beată, în timp ce ea îl implora să înceteze

Ultima actualizare:

    Matthew Fellows (27 de ani) a fost acuzat de violfoto: Eugene Henderson
Matthew Fellows (27 de ani) a fost acuzat de violfoto: Eugene Henderson

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a abuzat sexual o femeie care se afla în stare de ebrietate. Victima, care avea 26 de ani la momentul celor întâmplate, nu și-ar fi dat acordul pentru a întreține relații intime cu acesta.

Britanicul Matthew Fellows (27 de ani) a înregistrat „partida” cu camera de filmat a propriului său telefon. Ulterior, când a fost acuzat de viol, bărbatul a arătat imaginile autorităților, încercând să demonstreze că actul ar fi fost consensual, potrivit mirror.co.uk.

Totul s-a petrecut la casa unuia dintre prietenii lui Matthew, din Hanley, Stoke-on-Trent, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în luna septembrie a anului 2012. Britanicul se afla și el în stare de ebrietate, iar în plus, consumase substanțe stupefiante. Acesta abia cunoscuse victima, într-un bar de noapte din oraș, când a atacat-o.

Femeia se afla în stare gravă de ebrietate

A violat-o de două ori pe femeie. După ce Matthew a adormit, victima a raportat abuzurile. În încercarea de a se apăra, atacatorul le-a arătat filmarea polițiștilor, însă acest lucru s-a dovedit a fi în defavoarea lui. „Ai înregistrat ce s-a întâmplat pe telefonul tău, iar acesta este un factor agravant semnificativ. Este clar, după ce am văzut transcrierea, că ea zicea: «Nu am făcut nimic să te rănesc», și te întreba în repetate rânduri de ce făceai ceea ce făceai (...). Victima cădea de beată ce era, iar tu știai acest lucru”, i-a spus judecătorul Paul Glenn, în cadrul procesului desfășurat la Curtea Coroanei din Stoke-on-Trent.

Victima a încercat să fugă, dar el a tras-o înapoi

„A încercat să o sărute. A încercat să o forțeze. Și-a pus toată greutatea corpului pe ea. I-a tras pantalonii jos și i-a cerut să realizeze un act sexual asupra lui. Ea a spus «Nu», și că ea nu este așa. El a spus «Ba da, toate sunteți ușuratice, doar fă-o»”, a declarat procurorul Roger Brown, după ce a văzut imaginile. „A încercat să îl împingă. El i-a spus din nou și din nou că trebuie să facă așa cum i s-a spus. Ea s-a speriat și a făcut ce i-a zis el”, a continuat.

S-a conformat actului sexual, de frică

Procurorul a mai relatat că victima a reușit să se îndepărteze de Matthew Fellows și a încercat să fugă sus pe scări, să declanșeze alarma. Potrivit spuselor acestuia, bărbatul a fugit după ea, a luat-o de picioare și a târât-o înapoi în cameră. Apoi a înregistrat-o făcându-i lucruri sexuale, iar apoi făcând sex. „El a întrebat-o dacă îi place. Ea a spus «Da». A spus asta doar pentru că era speriată. Imediat ce a crezut că a adormit, a plecat”, a mai povestit Brown.

Ulterior, Matthew Fellows a fost arestat. Bărbatul s-a declarat vinovat pentru două capete de acuzare de viol. Bărbatul va fi inclus pe lista ofensatorilor sexual pentru o perioadă nedeterminată și nu va mai avea voie să se implice în diverse activități ce includ copiii sau adulții vulnerabili, conform legii britanice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net