S-au furișat în birou pentru a face sex! Totul a fost filmat de vecini

sex_la_birou.jpg

sex la birou
Sexul la birou este una dintre cele mai populare fantezii
foto: Hepta

Biroul de la muncă nu este cel mai romantic decor pentru a întreține relații sexuale, însă este, cu siguranță, o fantezie des întâlnită. De cele mai multe ori, angajații marilor corporații visează să iasă din rutina zilnică de la locul de muncă, dar nu oricum, ci printr-o partidă de sex chiar pe birou.

Acesta este și cazul unui cuplu din Santa Fe, Mexic, care a făcut tot posibilul pentru a îndeplini această fantezie. Cei doi au venit pe furiș la birou la o oră la care nimeni nu mai lucra, pentru a nu fi prinși. Și chiar dacă nu mai erau oameni în clădire, vecinii de peste stradă au văzut tot prin ferestrele transparente.

Au întreținut relații intime la locul de muncă

Iar pentru că momentul a fost unul neobișnuit, aceștia și-au scos imediat telefoanele și au început să filmeze întregul „spectacol”, urmând ca, ulterior, să publice videoclipul pe Internet.

Protagoniștii nici măcar nu au stins lumina

sex_la_birou.jpg

sex la birou
Vecinii i-au filmat pe cei doi amorezi în cele mai intime momente
captură video
Loading...
 
 

Citește și

  • S-au distrat, au trăit ani buni boiereşte, pe picior mare, însă acum, celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz şi mai tânărul ei soţ, Liviu Arteni, au ajuns la fundul sacului. Mai mult, ei se confruntă şi cu probleme de sănătate. Israela nu se poate scula din pat, din cauza crizelor severe de astm, iar Liviu susţine că a fost bătut măr de poliţişti, într-un local din Maramureş.

  • print orgii sex abdulaziz majed

    Un prinț din Arabia Saudită este acuzat că le-a ordonat angajatelor să se dezbrace în piscină pentru că voia să vadă „păsărici goale”. Pe lângă asta, prințul Majed Abdulaziz Al-Saud (29 de ani) ar fi făcut sex cu bărbați, s-ar fi drogat cu cocaină și ar fi adus prostituate la reședința lui de lux, situată în Statele Unite ale Americii.

  • Bombă! O stewardesă s-a îmbogăţit din sex cu pasagerii la mii de metri înălţime. Timp de 2 ani, ea a reuşit să câştige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) făcând amor în WC-urile din avioane.

  • profesoara sex elev

    Un elev din Marea Britanie a mărturisit cum a fost sedus de o profesoară de la școala lui. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a făcut sex cu profesoara lui, care avea 28 de ani, când a rămas gravidă. Adolescentului i-a fost frică să spună adevărul, dar și-a făcut curaj după doi ani și a povestit tot ce i s-a întâmplat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1