Românul care a uimit Germania: «Ştiu că pare uşor ce fac, dar nu este!»

Ultima actualizare:

Constantin Bellu a fost unul dintre celebri «copii de circ» ai României! Românul a mărturisit că face acrobaţii de la vârsta de 13 ani şi îşi câştigă existenţa din spectacole.

Stabilit în Elveţia, unde trăieşte împreună cu băieţelul în vârstă de 7 ani, românul nostru speră că succesul pe care l-a dobândit la show-ul «Supertalent», unde a ajuns în semifinale, îl va ajuta să aibă parte de viaţa mai bună.

Constantin Bellu îşi doreşte ca şi românii să poată râde, aşa cum o face publicul de la spectacolele sale. Atunci când a decis să se înscrie la emisiunea germană, acrobatul şi-a dorit să fie văzut de cât mai mulţi oameni cărora să le insufle o stare de spirit bună. «Mi-am dorit mai mulţi spectatori decât cei pe care i-am avut în 30 de ani», mărturiseşte românul.

Constantin Belu s-a născut în Bucureşti, unde şi-a petrecut şi o parte a copilăriei. O parte doar, deoarece cealaltă parte a fost dedicată muncii la Circul de Stat. «Spun sub această formă pentru ca marea parte a copilăriei mele am dedicat-o şi oferit-o acestei superbe şi interesante arte a circului, a acrobaţiilor şi a momentelor inedite», a mai spus Constantin Bellu, conform site-ului Român În Germania.

«Am observat ce doreşte publicul: internaţional-show»

Constantin Bellu afirmă că a avut de multă vreme ideea de a participa la spectacolul televizat  «Das Supertalent 2011», dar nu şi timpul necesar. Când a luat hotărârea de a se înscrie, a avut în vedere aşteptările şi dorinţele publicului. «Am decis că trebuie să fiu văzut de şi mai mulţi spectatori şi telespectatori decât cei pe care aceşti 30 de ani de circ mi-au dat posibilitatea să-i întâlnesc. Totodată, am observat ce doreşte acest public: internaţional - show. Când spui aşa ceva, te referi la mult mai mult: divertisment spectaculos, încordare maximă la ceea ce poţi demonstra, acest simţ nativ de a putea face spectatorul să râdă şi să fie cât mai palpitant pentru el, mai ales», a adăugat Constantin Bellu.

Mai citeşte şi:

De necrezut! Un român a făcut «praf» juriul unei emisiuni din Germania! - VIDEO

Românul care i-a uimit pe nemţi la Das Supertalent: „Am băut din paharul lui Dieter Bohlen!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net