Româncă, înjunghiată de fostul iubit pe o stradă din Verona. Starea femeii este incertă

cutit-mana

barbat care tine in mana un cutit
Bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită în zona abdomenului şi a feţei

O româncă, stabilită în Italia, a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit care refuză să accepte faptul că povestea de dragoste dintre ei a ajuns la final. Femeie a fost transportată la spital, însă rănile suferite sunt foarte grave, iar şansele de supravieţuire infime.

Incidentul s-ar fi petrecut marţi dimineaţa, în apropiere de podul feroviar din Viale Piave, în centrul Veronei, chiar în plină stradă. Românca, în vârstă de 31 de ani, a fost oprită pe stradă şi înjunghiată de fostul ei iubit care refuza să accepte că despărţirea dintre ei este una definitivă. 

Bărbatul este la rândul său cetăţean român şi are vârsta de 30 de ani. Potrivit martorilor, el a înjunghiat-o pe fosta sa parteneră în zona abdomenului şi a feţei în repetate rânduri.

Femeia a fost transportată la spital de către echipajul ajuns la faţa locului, iar medicii de la instituţia spitalicească Borgo Trento fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa întrucât rănile suferite sunt grave. Atacatorul a fost reţinut de către poliţişti şi se află în arest. Oamenii legii vor efectua cercetări pentru a stabili imprejurările în care s-a produs nefericitul eveniment. 

Loading...

Citește și

  • sinucigasi

    Vasile Turcu este cel mai recent de pe lista lungă a oamenilor de afaceri români care au ales soluția extremă pentru situațiile complicate în care i-a adus viața. Fostul acționar de la Dinamo, cu afaceri în domeniul construcțiilor, a încercat să se sinucidă miercuri, 1 martie.

  • Într-un interviu acordat revistei Forbes, Vasile Turcu declara că şi-a clădit averea prin muncă. „Eu muncesc de mic copil. În vacanţe mă duceam pe şantier, la muncă necalificată“, spune el. A urcat treptat în funcţie, iar Revoluţia l-a prins pe postul de şef de brigadă pe şantier, cu un salariu frumos, de 7.000 de lei pe lună, notează sursa citată.