Româncă de 30 de ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Belgia! Șoferul a aruncat-o la 20 de metri

dariana-palcau.jpg

Dariana Palcau
Dariana Palcău avea doar 30 de ani
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

O româncă de 30 de ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia. Șoferul criminal a aruncat-o pe Dariana Palcău la 20 de metri de locul impactului. Tânărul are 19 ani și avea permis de conducere provizoriu.

Dariana Palcău a fost ucisă pe o trecere de pietoni, duminică (31 martie), în jurul orei 11:30. Românca a ieșit  din Parcul Elisabeta şi s-a angajat în traversarea pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg. Două maşini s-au oprit pentru a-i da prioritate tinerei, însă a treia, Volkswagen Polo, a izbit-o în plin pe tânăra din Satu-Mare.  Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru tânăra româncă.

dariana_palcau.jpg

Dariana Palcau
Dariana Palcău
Foto: Facebook

 

Șoferul susține că este nevinovat

img.jpg

intersecție
Șoferul nu i-a acordat prioritate tinerei
Foto: observator.tv

 

Houssem-Eddine B., șoferul care a ucis-o pe româncă, susșine că nu are nicio vină. Tânărul a fost reținut de polițiștii belgieni și dus la audieri, însă a fost eliberat pentru că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor și nici nu avea cazier. Oamenii legii i-au suspendat permisul pentru 15 zile.

Șoferul susțin că el este, de fapt, o victimă. Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost nevoit să conducă pntru că amica lui șofa băută cu peste 100 de km/oră, pe străzi unde limita era doar de 50, potrivit observator.tv

„Un vehicul cu remorcă a încetinit. Am crezut că vrea să vireze la stânga, aşa că l-am depăşit prin dreapta. Atunci am lovit-o pe femeie. Nu aveam mai mult la 40 de kilometri la oră", le-a spus Hossem-Eddine B. polițiștilor. 

 

Loading...

Citește și

  • romanca

    Caz înfiorător. O româncă a vrut să-și vândă copilul nou-nou născut pe suma de 20.000 de euro. Femeia care voia să-l cumpere a purtat timp de nouă luni o ”burtă” falsă pentru a-și induce în eroare prietenii și familia, însă, s-a răzgândit în momentul în care a văzut că fetița este mulatră.

  • Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi noapte, în orașul Bocșa. Potrivit româniatv.net, doi tineri care se aflau într-un autoturism ce rula cu mare viteză dinspre Reșița spre Timișoara, au fost grav accidentați în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în casa din marginea drumului.