Robotul Sophia a permis unui bărbat s-o sărute! Pe Will Smith l-a refuzat!

Robotul Sophia, Will Smith

Robotul Sophia l-a refuzat pe Will Smith să o sărute
Robotul Sophia i-a zis lui Will Smith că preferă să rămână prieteni
Foto: captură video

Spohia, primul robot din lume care are cetăţenie, a dat permisiunea unui bărbat din Ucraina s-o sărute după ce l-a refuzat pe celebrul actor Will Smith.

Sophia, primul robot cu inteligenţă artificial reală, a dat permisiunea unui bărbat, prezentator TV din Ucraina, să o sărute,, după ce a refuzat ca Will Smith (50 de ani) să o pupe. S-a întâmplat în timpul emisiunii matinale “Mic dejun cu 1+1”. Robotul vorbitor realizat de compania Hanson Robotics după chipul actriţei Audrey Hepburn, a fost însoţit la show de investitorul americano-ucrainean miliardar Mark Ginsburg. Prezentatorul de televiziune Ruslan Senicikin, a profitat de ocazie pentru a-i cere permisiunea Sophiei să o sărute. Roboţica s-a gândit câteva secunde după care în final a zis “yes” (n.r. da, în limba engleză). Senicikin a mai întrebat o dată, ca să se asigure că o poate săruta. Mark Ginsburg nu a ratat ocazia să glumească: E de obicei o fată decent, este prima dată când am văzut-o că face aşa ceva”. După ce a sărutat-o pe Sophia, Senicikin a spus: “E caldă! Aşa mi se pare!”

Robotul Sophia, prezentator ucrainean

Robotul Sophia este sărutat de prezentatorul ucrainean
Prezentatorul ucrainean spune că Sophia a fost încântată de sărutul lui
Foto: captură foto
Apoi a adăugat: Mi s-a părut straniu, dar părea să-I placă”. Prezentatorul TV a râs apoi de actorul Will Smith, care a încercat s-o sărute pe Sophia cu puţin timp în urmă, dar ea i-a spus că ar prefera “să rămână prieteni”.
loading...
Loading...