Regina Elisabeta, "ucisă" de o jurnalistă! Gafă de proporţii

regina_elisabeta.jpg

Regina Elisabeta a fost "ucisă" de o jurnalistă BBC
Foto: Getty

Un mesaj publicat de o jurnalistă BBC a creat panică în rândul publicului: ea a scris pe contul său de Twitter ca Regina Elisabeta a Marii Britanii a murit. Jurnalista a modificat rapid însă mesajul şi a scris că suverana e internată la un spital din Londra.

Ahmen Khawaja, o jurnalistă a postului public de televiziune din Marea Britanie BBC a publicat pe contul său de Twitter un mesaj care spunea că monarhul a fost dusa la spital, iar apoi un altul care anunţa că "Regina Elisabeta a murit". 

Mesajele reporteriţei au fost preluat de alte publicaţii printre care CNN şi ziarul german Bild. 

Însă reprezentanţii Palatului Buckingham au declarat că mesajele sunt false şi că Regina este bine-mersi. Totuşi ei au recunoscut că suverana a fost la spital recent, pentru un control de rutină. 

Conform nbcnews.com, jurnalista a publicat din greşeală cele două mesaje. Ca toate marile canale media, BBC are la intervale regulate de timp repeteţii pentru a vedea cât de repede reacţionează echipa de jurnalişti în cazul unui astfel de eveniment. Postul şi-a cerut scuze pentru gafă. 

 

Loading...

Citește și

  • Kate Middleton, printesa Charlotte

    Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a hotărât să o boteze pe micuţa Charlotte în luna iulie. Ca să nu o supere pe Regina Elisabeta a II-a, ea şi prinţul William au decis să programeze evenimentul înainte ca aceasta să plece în Scoţia pentru vacanţa de vară.