Regina Elisabeta s-a săturat! Ce trebuie să facă Meghan pentru a-i închide gura tatălui ei

regina_angliei.png

regina angliei si meghan markle
Regina Elisabeta nu este amuzată deloc de izbucnirile tatălui lui Meghan Markle
Getty Images

Angajații Casei Regale din Marea Britanie pun la cale un plan prin care să-l oprească pe Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, să mai facă declarații belicoase și lipsite de sens despre viața lui Meghan.

Gata! Răbdarea familiei regale a ajuns la final. Cuvintele urâte spuse de Thomas Markle despre căsnicia lui Harry și Meghan au umplut paharul. Consilierii familiei regale s-au întrunit într-o ședință de criză pentru a stabili cum îl pot opri pe Thomas Markle s-o mai pună pe Meghan în tot felul de situații jenante. Cei doi nu și-au mai vorbit de la nunta regală, care a avut loc în urmă cu 10 săptămâni, de când tatăl ei a înscenat cu paparazii niște poze ce l-ar fi „surprins” în niște ipostaze jenante în schimbul a 10.000 de euro.  

thomas-markle11.jpg

Thomas Markle, apariție controversată în public de la operație: a cumpărat mâncare nerecomandată pentru condiția sa la inimă
Foto: Splashnews

Opiniile publice ale lui Thomas Markle despre viața familiei regale ar fi determinat-o inclusiv pe Regina Elisabeta să se implice în această poveste sordidă. În ultima sa ieșire, Thomas susține că Meghan este îngrozită de noul să rol de ducesă și că prințesa Diana, dacă ar mai fi trăit, ar fi disprețuit modul în care el este ținut la distanță de familia regală. 

O sursă a confirmat pentru The Mirror faptul că Meghan este extrem de afectată de declarațiile tatălui său. Situația ar fi destul de disperată iar lui Meghan i s-a pus în vedere faptul că are trei variante la dispoziție. Fie își contactează tatăl și îl roagă direct să se oprească din demersurile lui de a o face de râs, ori roagă un apropiat să-i transmită acest mesaj, ori rupe de tot relația cu Thomas.

Ducesa de Sussex ar vrea să ia legătura cu părintele ei, numai că se teme că el le va povesti jurnaliștilor detaliile discuției sau, mai rău, va vinde această poveste ziarelor de scandal. Atât Meghan cât și Harry sunt supărați că Thomas a dezvăluit, într-un interviu televizat, o conversație privată pe care a avut-o cu Prințul despre Brexit și Donald Trump. 

Aceeași sursă a confirmat că Meghan este rușinată și stânjenită pentru că Thomas a adus-o în discuție pe Prințesa Diana numai că, deja este prea târziu, iar Regina Elisabeta vrea să pună piciorul în prag. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet de când a devenit Ducesă de Sussex, însă nu se aștepta ca transformările să se întâmple și în relațiile cu membrii familiei ei. Dacă până de curând era la cuțite cu cei doi frați vitregi ai ei, acum povestea se întoarce, iar Meghan este foarte supărată pe tatăl ei, Thomas Markle. El nu a reușit să ajungă la nunta regală, dat fiind faptul că înaintea evenimentul a fost transportat de urgență la spital din cauza unui preinfarct.

  • thomas-markle-nunta-meghan -markle

    Tatăl lui Meghan Markle, noua ducesă de Sussex, se teme că a pierdut orice șansă de a comunica cu fiica sa și cu Palatul Kensington, după ce a oferit un interviu la începutul săptămânii în care a vorbit despre planurile personale ale prințului Harry, dar și despre atitudinea acestuia față de o eventuală ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

  • Thomas Markle, tatăl soției Prințului Harry, a fost văzut în public la doar două zile după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui atac de cord. Acest eveniment neplăcut l-a făcut pe acesta să rateze nunta fiicei sale, organizată sâmbătă dimineață, 19 mai, la Capela St. George a Castelului Windsor.

  • harry meghan markle

    Prințul Harry și Meghan Markle demonstrează că iubirea face abstracție de originea socială. Cei doi îndrăgostiți provin din două medii sociale complet diferite. În timp ce Harry are un trecut nobil, provenind dintr-o familie regală, strămoșii lui Meghan au fost sclavi pe plantații în America și imigranți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1