Regina Elisabeta, pentru prima oară cu mască în public! A adus un omagiu Soldatului Necunoscut

regina.jpg

Regina
Regina a depus un buchet de flori la mormântul Soldatului Necunoscut
Foto: Getty

Regina Elisabeta a depus un buchet de flori la mormântul Soldatului Necunoscut din Westminster. Este, de a semenea, pentru prima oară când Majestatea Sa a purtat mască în public.

În timp ce monarhul în vârstă de 94 de ani a fost văzut în public în mai multe rânduri în ultimele luni, nu a a apărut până acum purtând mască pe față. 
Miercuri, în timpul primului său angajament public din martie de când pandemia de coronavirus a făcut-o pe Regină să se retragă din fața publicului, ea a purtat o mască neagră, cu margini albe. Imaginile ceremoniei au fost publicate oficial sâmbătă (7 noiembrie).

Regina a depus un buchet de flori inspirat de cel pe care l-a avut la propria nuntă

regina-elisabeta.jpg

Majestatea Sa a depus un buchet de flori, din orhidee şi mirt
Foto: Getty

La slujba de scurtă durată au participat doar protopopul și locotenent-colonelul Nana Kofi Twumasi-Ankrah, potrivit apnews.
Regina Eliabeta a depus un buchet de flori, din orhidee şi mirt, inspirat din cel avut la nunta ei. Astfel a continuat tradiţia regală stabilită de mama ei, care îşi aşezase propriul buchet pe mormântul Soldatului Necunoscut în timpul căsătoriei sale în 1923, în semn de omagiu pentru fratele său ucis în război.

Remembrance Day ("Ziua amintirii") din 11 noiembrie este în Marea Britanie ziua comemorării armistiţiului ce a pus capăt primului război mondial, simbolul macului fiind purtat în semn de omagiu pentru morţii din prima conflagraţie mondială. Regina a fost văzută ultima dată în public în 15 octombrie, când a vizitat un laborator militar. Ea se afla alături de nepotul ei, Prinţul William, şi niciunul nu a purtat mască.

regina-2.jpg

A fost prima oară când Regina Elisabeta a purtat mască în public
Foto: Getty
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1