Regina Elisabeta, trădată de angajați! Motivul pentru care și-a concediat furnizoarea de lenjerie intimă

Ultima actualizare:

    Regina și-a concediat furnizoarea de lenjerie intimăFoto:Getty
Regina și-a concediat furnizoarea de lenjerie intimăFoto:Getty

Furnizorului oficial de lenjerie intimă a reginei Elisabeta a II-a, Rigby&Peller, i-a fost retras titlul regal după ce fondatoarea firmei a publicat o carte în care descria, cu lux de amănunte, cum decurgeau sesiunile de consiliere pe care le avea cu regina în vremea în care era în slujba acesteia. Fondatoarea a vorbit, fără perdea,despre sutiene și despre ce tip de lenjerie prefera regina, lucru care a deranjat-o la culme pe suverană.

Relația dintre June Keaton, fondatoarea Rigby&Peller și Elisabeta a II-a s-a terminat la scurt timp după ce regina a aflat despre publicarea cărții acesteia, în care abordează subiecte sensibile pentru Casa Regală a Marii Britanii și dezvăluie conversații pe care le-a purtat cu cele mai importante persoane de sex feminin din familie, începând cu prințesa Diana și terminând cu Elisabeta a II-a însăși, potrivit thesun.co.uk. Deși au colaborat mai bine de 57 de ani, Elisabeta nu a putut să ierte gestul lui June, considerându-l unul de trădare și de impolitețe . Femeia a dezvăluit despre prințesa Diana faptul că aceasta era mai mult interesată să găsească modele de costume de baie potrivite celor doii fii ai săi decât să îi fie confecționată perechea perfectă de sutien. Reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii au confirmat faptul că doamna Keaton a intrat în dizgrațiile reginei de la mijlocul anului trecut, 2017, dar a adăugat că nu dorește să facă niciun alt comentariu.

Firma Rigby&Peller este una dintre cele mai apreciate din industria lenjeriei intime, iar un singur sutien cumpărat de la ei costă aproximativ 500 de ron. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net