Regele ăsta chiar se respectă. Și-a adus propria scară rulantă in timpul unei vizite în Indonezia

arabia.jpg

Regele Salman al Arabiei Saudite
Regele Salman al Arabiei Saudite
captură video

Regele Salman al Arabiei Saudite a vizitat miercuri Jakarta în cadrul primei vizite oficiale pe care o întreprinde un monarh saudit în Indonezia în ultima jumătate de secol. La această vizită, regele a dat dovadă de snobism când a luat după el nu mai puțin de 46 de tone de echipamente, inclusiv scări rulante pentru coborârea sa din avion.

Însoțit de circa o mie de persoane, de prinți și miniștri, regele a fost întâmpinat pe aeroportul din Jakarta de către președintele indonezian Joko Widodo și o imensă gardă de onoare. Toți au rămas uimiți când au aflat că regele a adus după el 465 de tone de echipamente, limuzine Mercedes, chiar și propriile scări rulante. Bagajele au fost trimise pe insula Bali, acolo unde va sta și regele.

Vizita are ca scop consolidarea relațiilor economice cu țara care are cea mai umeroasă populație de religie musulmană, relatează AFP. ”Este o vizită istorică pentru noi”, a declarat secretarul cabinetului indonezian, Pramo Anung. După această vizită, ar putea fi anunțate contracte între Indonezia și Arabia Saudită, dar și acorduri de cooperare în domenii de la securitate la sănătate sau educație.

arabia_saudita.jpg

rege
Regele Salman al Arabiei Saudite a vizitat miercuri
captură video

 

În cadrul întâlnirilor, ce se vor desfășura pe parcursul a trei zile, Indonezia are de gând să solicite posibilitatea de trimite mai mulți cetățeni de-ai săi în pelerinaj la Mecca, în Arabia Saudită, locul de naștere al islamului

Loading...
 
 

Citește și