Rebela cu chip de înger! Ea e cea mai frumoasă membră a familiei regale

tumblr_n4k6igoi0n1t63lddo1_1280.jpg

lady amelia windsor
Tânăra cochetează deja cu lumea modellingului
Foto: Twitter

Dansează pe iaht, se bronzează pe plajele de lux și este imaginea rebelă a Casei Regale din Marea Britanie. Lady Amelia Windsor (20 de ani) publică foarte des imagini cu ea pe rețelele de socializare, iar acum a apărut pe coperta unei reviste celebre. Nepoata verișorului Reginei Elisabeta, Ducele de Kent, este o petrecăreață cunoscută în cercurile de elită ale copiiilor bogați din Regatul Unit.

Este considerată cea mai frumoasă membră a Casei Regale din Marea Britanie, iar Ameliei Windsor îi vine de minune rolul de rebelă cu sânge albastru. Este cunoscută pentru frumusețea ei, dar și pentru că face parte din cea mai faimoasă familie britanică.

31d1ef8d00000578-3477467-image-a-2_1457131486287.jpg

amelia windsor
Amelia Windsor este o petrecăreață
Foto: dailymail.co.uk

 

Îi place să se distreze ca orice studentă de vârsta ei și merge constant la petreceri și concerte. Nu este la fel de conservatoare ca rudele ei și nu urmează normele impuse de protocolul regal. Ba mai mult. Amelia Windsor este foarte deschisă și recunoaște că îi place să fumeze și să bea cocktailuri.

lady_amelia.jpg

lady amelia windsor
Lady Amelia Windsor a apărut pe coperta revistei Tatler
Foto: Tatler Magazine

 

Cu toate acestea, Amelia este o studentă de nota 10. Este îndrăgostită de limba latină și îi place foarte mult să citească. Lady Windsor studiază la Universitatea din Edinburgh și prietenii o descriu drept o fire timidă și liniștită, deși are o imagine de petrecăreață. Se înțelege bine cu mătușa ei, frumoasa Lady Helen Taylor (51 de ani), singura fiică a Ducelui și a Ducesei de Kent,  care a fost pe primele pagini ale tabloidelor în tinerețe, datorită felului în care arată.

clipboard01.jpg

lady amelia windsor
Amelia publică destul de des imagini pe conturile ei de pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

 

La fel de frumoasă a fost și bunica Ameliei, Ducesa de Kent, pe numele ei real Katherine Worseley. E clar, Lady Maelia Windsor a câștigat loteria genetică și s-a născut într-o familie cu sânge albastru. Străbunica ei, Prințesa Marina de Kent, care a murit în 1968, a fost considerată un etalon de stil în tinerețe.

1893042-embijoutee.jpg

lady amelia windsor
Amelia este și o studentă de nota 10
Foto: waltzingmorethanmatilda.com

 

Dragostea pentru cărți pe care o are Amelia a fost influențată de tată el, „Blândul” George, cel mai mare fiu al Ducelui și Ducesei de Kent, care a studiat istoria la Universitatea din Cambridge, potrivit cotidianului britanic Daily Mail

gettyimages-452644243.jpg

lady amelia windsor
Ea e considerată cea mai frumoasă membră a familiei regale din Marea Britanie
Foto: Getty

 

Loading...

Citește și

 • kate middleton printul william

  Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

 • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • kate middleton tinute 2015

  Ducesa de Cambridge este un etalon stil, care încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal. În acest an, Kate Middleton (33 de ani) și-a schimbat look-ul, a purtat numeroase rochii semnate de case de modă celebre și și-a reciclat ținutele. Soția prințului William (33 de ani) abordează o imagine discretă și simplă, dar bine pusă la punct în materie de tendințe.

 • kate middleton inel printesa diana

  Cea mai așteptată bijuterie din noua colecție a familiei regale britanice, o copie după inelul cu safir și diamante al lui Kate Middleton (33 de ani), în valoare de 1.3 milioane euro, a dispărut misterios. Copiile bijuteriilor au fost făcute manual, cu o precizie de chirurg, iar publicul le poate cumpăra. Cu toate acestea, fanii famliei regale britanice sunt foarte dezamăgiți de gestul făcut de ducesa de Cambridge, care se pare că a retras replica inelului de logodonă de pe piață.

 • kate middleton james bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1