Putin adoră să fie înconjurat de femei frumoase și în timpul ceremoniilor solemne

000_yl6dx.jpg

vladimir putin
Vladimir Ăutin, "asaltat" de tinere rusoaice, în timpul unei ceremonii solemne
Foto: AFP

Federația Rusă a sărbătorit pe 2 februarie 75 de ani de la victoria Armatei Roșii împotriva armatei naziste, în al Doilea Război Mondial. Și cum altfel să comemorezi cea mai mare și mai sângeroasă bătălie din istorie, dacă nu alături de tinere rusoaice frumoase și sexy?

Președintele rus nu ratează nicio ocație să fie în atenția publicului care-l adoră, mai ales după ce și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din primăvara acestui an.

Potrivit Daily Star, Vladimir Putin a onorat, așa cum este normal pentru orice lider de stat, una dintre cele mai negre amintiri din istoria țării sale: Bătălia de la Stalingrad, din al Doilea Război Mondial. Este conisderată cea mai mare confruntare din istorie, în care peste două milioane de oameni și-au pierdut viața, iar victoria sovieticilor a schimbat cursul istoriei și deznodământul războiului.

000_yl6qd.jpg

vladimir putin
Putin a depus un omagiu în memoria eroilor căzuți la datorie
Foto: AFP

Pentru ruși, Stalingrad este o amintire neagră, dar și una care stârnește admirație și mândrie națională, liderii onorând anual momentul care în urmă cu 75 de ani a eliberat Uniunea Sovietică de ocupația nazistă.

Vladimir Putin a adus un omagiu la monumentele eroilor ruși căzuți la datorie, iar la sfârșitul ceremoniei, mai multe tinere îmbrăcate în uniformă militară au dorit să se fotografieze alături de președintele rus.

Loading...

Citește și

  • vladimir putin

    Cu toții știm că Vladimir Putin (64 de ani) este unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, dar v-ați întrebat vreodată cum decurge programul său zilnic? Fie că servește numai delicatese la micul dejun sau se delectează cu activități sportive, liderul de la Kremlin are cu siguranță un program foarte încărcat.

  • putin

    Este oare o coincidență faptul că o astfel de știre vine din partea liderului uneia dintre cele mai puternice țări din lume? Vladimir Putin le-a dezvăluit unor studenți ruși cine va domina omenirea în viitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1