Profesor, concediat după ce a pipăit o elevă și a sărutat-o pe mama ei

in_trei.jpg

in trei
Profesorul le-a invitat pe elevă și pe mama ei la locuința lui
foto: Hepta

Un profesor în vârstă de 51 de ani a fost dat afară de la London Oratory School din Anglia, liceul la care lucra, după ce a făcut avansuri sexuale unei eleve de 15 ani, dar și mamei sale. Mai mult, bărbatului i-a fost interzis să mai lucreze în domeniul învățământului vreodată.

Robin Zebaida (51 de ani), care este și un pianist cunoscut la nivel internațional, se afla la întâlnire cu mama unei eleve, la care a participat și adolescenta. Din local, cei trei au plecat spre apartamentul profesorului, potrivit mirror.co.uk.

Robin a început să o sărute pe femeie, iar în același timp, să o mângâie pe fiica ei adolescentă. La momentul începerii anchetei, cadrul didactic le-a spus autorităților că plănuia să le trimită pe cele două acasă în seara aceea, însă femeia își uitase geanta la locuința bărbatului, așa că cele două au rămas peste noapte, aflându-se în imposibilitatea de a mai prinde trenul spre casă.

Așa se face că Robin le-a oferit elevei și mamei ei băuturi alcoolice, cu acordul lor. „Am stat pe canapea și a pus muzică și am consumat niște băuturi alcoolice. Fiica mea a băut una sau două băuturi cu vodcă, mici, iar el a băut niște whiskey”, relatează femeia, mama elevei.

„Avea câte o mână pe după fiecare dintre noi și m-a sărutat, gest care s-a transformat într-un sărut franțuzesc. Am fost puțin surprinsă. Mă ținea cu brațul de talie, iar celălalt braț era așezat pe spatele fiicei mele și m-a sărutat franțuzește de mai multe ori, printre fragmente de conversație”, continuă ea.

Apoi, fiica femei s-ar fi simțit stânjenită și ar fi vrut să plece. Profesorul a început să o atingă pe coapse și chiar își strecurase mâna sub bluza ei, atingând-o pe piele. După ce tânăra s-a întins pe jos, simțindu-se rău din cauza alcoolului consumat, profesorul a ridicat-o la loc pe canapea și a început, din nou, să o atingă. Bărbatul a sărutat-o pe gât, iar adolescenta s-a simțit neputincioasă.

După mărturia ei, Zabaida a fost arestat. Bărbatului i-a fost interzis să mai profeseze și a fost găsit vinovat pentru abuz sexual.

 

Loading...

Citește și

 • elev la scoala

  Un profesor care lucra la o școală catolică a fot dat afară după ce conducerea școlii a aflat că acesta le-a arătat elevilor lui imagini cu conținut sexual explicit. Videoclipurile porno au rulat timp de 50 de minute, proiectate pe unul dintre zidurile clasei, chiar sub ochii copiilor cu vârste de 12 ani.

 • profesor stefan lupu liceul de arta

  Un cadru didactic din Brăila a făcut declarații halucinante pe o rețea socială. Profesorul Ștefan Lupu, în vârstă de 59 de ani, predă muzica instrument violă și violoncel la Liceul de Artă „Hariclea Darclee”. Acesta și-a exprimat părerea despre permisul de port-armă în rubrica de comentarii a unui articol ce vizează dreptul elevilor de folosire a telefoanelor mobile în școală.

 • profesor sex elev

  Un profesor este acuzat că a abuzat de un elev, care avea doar 12 ani, pe nume Nigel Clive, timp de aproape doi ani. Ian Danley (63 de ani) preda muzică la o școală din Bridlington, în Marea Britanie. Bărbatul ar fi întreținut relații intime cu un copil. Totul a început cu niște săruturi, dar victima spune că s-a ajuns la sex. Danley predă de 30 de ani.

 • meditatii profesori elevi

  Când a fost întrebat cum a reușit să cumpere atâtea case, Klaus Iohannis a spus că ”din meditații”. Nimeni nu l-a crezut, dar iată că poate fi adevărat. Un profesor din Dolj a raportat la Fisc ce sumă uriașă a câștigat de la elevi, în 2015.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1