Producător tv, înregistrat când cerea unui reporter să facă sex cu el

sheena_main.jpg

sheena shirani
Angajata unui post Tv vrea să i se facă dreptate
Foto: Facebook

Producătorul unui post iranian, Hamid Reza Emadi, a fost prins cu pantalonii în vine. Aproape la propriu. Sheena Shirani, unul din reporterii Press Tv, a declarat că a fost hărțuită sexual de Emadi și a făcut publice dovezi care susțin afirmațiile sale. Se pare că mai mulți șefi au încercat să facă sex cu ea și cu alte colege de-ale sale.

Înregistrări telefonice, mesaje și imagini, toate publicate Facebook, desenează imaginea unei hărțuiri sexuale care a durat câțiva ani. Shirani este o mamă singură, în vârstă de 32 de ani, care a început să lucreze pentru Press Tv în anul 2007, potrivit mic.com.

sheena shiraniZoom
Sheena Shirani vrea ca fostul ei șef să plătească pentru ce i-a făcut
Foto: Facebook

 

Iran Wire a tradus câteva părți din conversațiile purtate de Shirani și Emadi, înregistrări care au fost publicate pe pagina de Facebook Rooz Online:

Shirani: Sunt supărată pe tine.

Emadi: Ce am făcut? Nici măcar nu ți-am pus mâna pe sâni. Sânii tăi mă înnebunesc, dar nu i-am atins.

Shirani: Când îți spun să mă lași în pace....

Emadi: Am făcut ceva? Am pus mâna pe tine?

Shirani: Nu trebuie neapărat să pui mâna pe mine

Emadi: Te-am atins?

Shirani; Nu vreau să mai vorbesc despre asta.

Emadi: Nu ți-am făcut nimic, nu te-am atins. Poți să-ți cer un favor?

Shirani: Ce?

Emadi: Vrei s-o faci cu mine? Sunt disperat. Vreau să mă satisfaci.

Shirani: Ce treabă am eu cu asta?

Emadi: Mă doare. Simt că-mi explodează ouăle.

emadi producator press tvZoom
Hamid Reza Emadi a fost suspendat din funcție
Foto: Facebook

 

Shirani a publicat inclusiv capturi de ecran cu conversațiile pe care le-a avut cu Emadi pe Facebook și Whatsapp. Imediat după aceea, femeia a primit mesaje de la el, în care o implora să șteargă mesajele care îl incriminau. A făcut capturi și cu aceste conversații și le-a făcut publice. Shirani a primit mesaje dezgustătoare și de la unele foste colege, care nu o credeau că a fost hărțuită. 

„Tocmai am primit un mesaj de la fostul manager de la Press Tv, Shahrzand Mir Gholikhan, care mă întreba de ce nu mi-am folosit pumnii pentru a-l opri pe șeful meu, de ce nu am țipat? Tot ea m-a întrebat de ce acești șefi nu au hărțuit-o și pe ea”, a scris Shirani, pe o rețea de socializare. 

Emadi susține că toate conversațiile sunt contrafăcute și a amenințat că va da în judecată pe oricine publică astfel de mesaje, declarând că este susținut chiar de Interpol. Odată ce scandalul a devenit public, Emadi și-a șters contul de Facebook. El și managerul Payam Afshar, un alt angajat Press Tv acuzat de hărțuire sexuală, au fost suspendați din funcție. Nu e de ajuns. Mulți oameni sunt încă furioși și așteaptă ca acest comportament devenit o obișnuință să fie dezbătut de oficialii Iranieni, o țară care, după revoluția din 1979, a fost transformantă într-o Republică Islamică și a făcut din femei niște cetățeni „de mâna a doua”. 

 

loading...
Loading...

Citește și