Prinţul William a împlinit 39 de ani! Ce imagine din copilăria Ducelui a publicat Prințul Charles

william.jpg

Prințul William a împlinit 39 de ani
Foto: Twitter

Prinţul William, Duce de Cambridge, a împlinit luni, 21 iunie, 39 de ani. Cu această ocazie, Prinţul de Wales, tatăl său, i-a urat „La mulţi ani!” și a făcut publice mai multe fotografii, una fiind chiar din copilăria Ducelui.

O fotografie alb-negru îl înfățișează pe Prințul Charles în decembrie 1982, privindu-şi fiul de doar şase luni, William, în timp ce îl ţine în poală. În a doua fotografie, Prinţul William apare alături de tatăl său şi de Ducesa de Cornwall, la deschiderea primelor Jocuri Invictus în 2014.

e4zcwdlwyag0thw.jpg

Foto: Twitter

Prinţul William a împlinit 39 de ani

Familia regală l-a felicitat la rândul său pe Ducele de Cambridge cu ocazia zilei sale de naştere, de pe contul oficial de Twitter. Mesajul de felicitare al monarhiei a fost însoţit de fotografii cu Ducele şi Ducesa de Cambridge şi copiii lor, la balconul Palatului Buckingham, dar şi cu William în uniformă militară.

Prinţul William Arthur Philip Louis de Wales s-a născut la St Mary's Hospital, Paddington, pe 21 iunie 1982, la ora 9.03 PM. William îşi va petrece ziua la Palatul Kensington, alături de soţia sa Kate şi de cei trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. 

e4zcwdkwuaunxp-.jpg

Prințul Charles, alături de Prințul William când era mic
Foto: Twitter
Loading...