Prinţul Harry şi Meghan, obligaţi să returneze daruri de 7 milioane de lire sterline

printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor

printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor
După nunta de la 19 mai, Harry şi Meghan au fost inundaţi de cadouri
Foto: GuliverGetty Images

Prinţul Harry şi Meghan Meghan Markle nu au voie să păstreze cadourile pe care le-au primit de la firme şi persoane care caută publicitate.

Prinţul Harry şi Meghan Meghan Markle trebuie să renunţe la daruri de la nuntă în valoare de 7 milioane de lire sterline. Ducele de Sussex (33 de ani) şi ducesa de Sussex (36 de ani), care sunt actualmente în luna de miere, au fost inundaţi de cadouri în ultimele zile la domiciliul lor din Kensington Palace. Au primit numeroase pachete ca daruri de nuntă, fără să le ceară. Ei însă nu le pot păstra. Le vor trimite înapoi.

Membrii familiei regale nu sunt autorizaţi să primească nimic de la firme sau persoane pe care nu le cunosc personal. Prinţul Harry şi Meghan Meghan Markle trebuie să se supună acestor reguli pentru a evita ca imaginea lor să fie exploatată în scopuri comerciale. Protocolul impune ca darurile “oferite de particulari care trăiesc în Regatul Unit, dar nu sunt cunoscute personal de membrii familiei regale, să fie refuzate. existând îngrijorări privitoare le motivaţiile donatorilor”. Pe site-ul oficial al familiei regale este de asemenea menţionat că Majestatea Sa nu poate accepta daruri din motive de securitate şi că acest lucru poate fi valabil şi pentru ceilalţi membri ai familiei.

Doar apropiaţii le-au oferit mirilor obiecte pentru mobilarea celor 21 de camera ale lor din Palatul Kensington. Prinţul Harry şi Meghan Markle, care s-au căsătorit la 19 mai, au cerut invitaţilor să facă donaţii la una din 7 organizaţii de caritate în loc să le facă lor cadouri.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1