Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titlurile de duci?

meghan_markle_printul_harry_0.jpg

Prinul Harry, împreună cu Meghan Markle
Prinul Harry şi Meghan Markle au fost primiţi cu căldură în Sussex
Foto: GuliverGetty Images

Prinţul Harry şi Meghan Markle ar putea să-şi piardă titlurile de duci de Sussex. Peste 1.700 de persoane au semnat o petiţie prin care susţin că aceste titluri “le-au fost acordate în mod greşit din punct de vedere moral şi cu lipsă de respect faţă de comitatul East Sussex”.

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani) ar putea să fie deposedaţi de titlurile de duci de Sussex. Primăria din Brighton and Hove din East Sussex este obligată să dezbată petiţia semnată de peste 1.700 de oameni care se opun ca cei doi să poarte aceste titluri. Charles Ross a înaintat propunerea de a li se lua titlurile de Sussex. Dezbaterea va avea loc la 24 octombrie, la primăria din Brighton and Hove. După ce Regina Elisabeta a II-a le-a conferit prinţului Harry şi lui Meghan titlurile de duci, primăria nu poate să li le ia, însă în documente ar putea să nu mai fie numiţi Sussex.

Ducii «răi» vs Ducii «buni»! Prințul Harry și Meghan iau doar avionul privat, în timp ce William și Kate zboară «la comun»!

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel

A fost semnată o petiţie împotriva lor

Până în prezent, petiţia a fost semnată de 1.705 de persoane. În petiţie este scris: “Respingeţi folosirea titlurilor de duce de Sussex şi ducesă de Sussex de către Henry (Harry) Windsor şi Rachel Meghan Markle ca o greşeală din punct de vedere moral şi lipsă de respect faţă de comitatul East Sussex. Primăria Brighton să nu-i invite şi să nu le ofere ospitalitate şi curtoazie mai multă decât unor oameni obişnuiţi”. Cuplul regal a post primit cu căldură când a vizitat Sussex, în octombrie, anul trecut. Mulţimi de oameni au venit să-i vadă şi unii dintre aceştia au etichetat petiţia drept “o pierdere de timp pentru primărie”. “Oraşul nostru are probleme sociale serioase şi primăria trebuie să-şi piardă timpul cu această petiţie fără folos”, a spus Liv Seabrook, unul dintre locuitorii localităţii Brighton and Hove. Harry şi Meghan sunt foarte criticaţi pentru că folosesc avioane private în timp ce se vor mai susţinători ai ocrotirii mediului. Prinţul Harry şi Meghan Markle ar putea să-şi piardă titlurile de duci de Sussex după ce 1.700 de oameni a semnat o petiţie împotriva lor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1