Prințul Harry salvează rinoceri în Africa! Imagini emoționante

harry_rinocer_1.jpg

printul harry rinoceri africa
Nepotul Reginei Elisabeta a II-a și-a petrecut vara pe continentul african
Foto: Instagram

Prințul Harry (31 de ani) este un mare iubitor de animale. O serie de fotografii impresionante, publicate pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington, îl surprind salvând rinoceri și elefanți în Africa. Imaginile sunt preluate din albumul personal al prințului și sunt realizate în călătoria lui pe meleagurile africane din această vară.

Prințul Harry a ajutat la salvarea rinocerilor din Africa și a asistat medicii veterinari în operații. El îi vede pe doctorii care se implică în ocrotirea animalelor ca pe niște eroi, iar continentul african îi este ca a doua casă.

„Dragostea mea pentru Africa nu a fost niciodată un secret”, a spus Prințul Harry, citat de cotidianul britanic Mirror.

În imaginile publicate pe rețeaua de socializare Instagram, Harry este suprins într-o scenă emoționantă, îmbrățișând un elefant rănit.

Miercuri (2 decembrie), el a ținut un discurs la Colegiul pentru ocrotirea vieții sălbatice din Parcul Național Kruger, în Africa de Sud , în care a vorbit despre dragostea lui pentru animale și despre necesitatea salvării elefanților și rinocerilor din Africa.

harry_elefant.jpg

printul harry rinoceri africa
Harry, într-o imagine emoționantă, îmbrățișând un elefant sedat
Foto: Instagram

„Acest continent (Africa n.r) mi-a oferit mii de amintiri frumoase încă din anul 1997, iar pentru asta sunt extrem de recunoscător. După ce am lucrat toată vara alături salvatorii animalelor, am ajuns să înțeleg înțeleg exact ce beneficii aduce această muncă grea, sacrificiile pe care le fac ei și familiile lor pentru a salva animalele”, a spus Prințul Harry, în discursul său de la Colegiul din Africa de Sud.

harry_rinocer_2.jpg

printul harry rinoceri africa
Prințul Harry s-a implicat complet în salvarea animalelor din Africa
Foto: Instagram

 

Recent, o femelă rinocer și puii ei au fost uciși pentru colții de fildeș, care se vând pe piața neagră pentru sume colosale. Prințul Harry a fost șocat de această scenă și s-a arătat vizibil mișcat de trista întâmplare: „Kruger este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă. Animalele din acest parc sunt o parte uriașă din economia Africii de Sud, dar în ultimii ani, Kruger a devenit un teren de vânătoare”.

Prințul Harry speră că lupta pentru ocrotirea rinocerilor și elefanților din Africa să dea roade, iar traficul de fildeș de pe piața neagră să fie oprit pentru totdeauna.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1