Prinţul Harry a pozat-o pe Meghan Markle cum îşi mângâie burtica

Ultima actualizare:
Meghan Markle a fost fotgrafiata de prinţul Harry în pădure
Meghan Markle a fost fotgrafiata de prinţul Harry în pădure

Prinţul Harry a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care soţia sa Meghan Markle, îşi mângâie burtica. Cuplul a încheiat primul turneu regal.

Prinţul Harry (34 de ani) a pozat-o pe soţia sa Meghan Markle (37 de ani), în timp ce îşi mângâie burtica. Ea purta geaca lui, în valoare de 399 de lire sterline. Lângă fotografia pe care a postat-o pe reţelele de socializare, ducele de Sussex a scris: „Mulţumesc Noua Zeelandă pentru cel mai frumos sfârşit de săptămână al turneului nostru. A fost un privilegiu să întâlnim mulţi prieteni”. Ducele şi ducesa de Sussex au vizitat o pădure de arbori giganţi de sequoia din Rotorua, în timp ce a fost făcută fotografia. Ei au încheiat miercuri, 31 octombrie, primul lor turneu regal împreună după 16 zile petrecute în Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelanda. Meghan îi va dărui prinţului Harry primul copil, la primăvară. Vestea-bombă a fost dată Reginei Elisabeta a II-a şi întregii familii regale la nunta prinţesei Eugenie, luna trecută.

Apoi, Palatul Kensington a dat marea veste oficial. După ce s-au certat prima oară în public la nunta prinţesei Eugenie, nimeni nu s-ar fi aşteptat la marea veste. Meghan Markle ar fi dorit ca mama ei, Doria Ragland (62 de ani), să-i fie alături după ce va rămâne însărcinată şi ar fi chemat-o lângă ea. “Meghan vrea să evite angajarea unor persoane străine când se va naşte primul copil. Ar dori ca mama să joace rol de dădacă, asta ar fi cea mai bună soluţie”, a mărturisit o sursă apropiată familiei. Prinţul Harry nu ar fi fost însă de acord ca soacra să se instaleze la palat. Ducele şi ducesa de Sussex au revenit ieri în Marea Britanie după ce au încheiat primul lor turneu regal. Prinţul Harry a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care soţia sa Meghan Markle, îşi mângâie burtica, fiindcă abia aşteaptă să devină tătic.


    Meghan Markle a fost fotgrafiata de prinţul Harry în pădureFoto: Instagram
Meghan Markle a fost fotgrafiata de prinţul Harry în pădureFoto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net