Prințul Harry, în ipostaze sexy, cum nu l-ați mai văzut! Surprins la bustul gol pe plajă

Ultima actualizare:

    Prințul Harry s-a relaxat pe o plajă din JamaicaFoto: Getty
Prințul Harry s-a relaxat pe o plajă din JamaicaFoto: Getty

Prințul Harry și-a onorat prietenul participând la nunta sa în Jamaica, dar s-a dovedit a fi mai degrabă ocazia perfectă de a se simți ca în vacanță. Paparazzi l-au surprins pe Harry relaxându-se cu prietenii pe o plajă din Caraibe după ceremonia de căsătorie a amicului său.

Prințul Harry a fost foarte bine dispus în timp ce a înotat, s-a bronzat pe plaja din Jamaica și a băut la bustul gol alături de prieteni, după cum precizează Daily Mail. el a mers la nuntă împreună cu iubita sa, Meghan Markle, dar pe plaja nu a fost surprins în preajma ei.

Ei au stat împreună în timpul ceremoniei, unde toate privirile au fost ațintite asupra lor. Prințul a purtat un elegant costum bleumarin, în timp ce frumoasa actriță a purtat o rochie lejeră, de vară, cu modele florale. După ce momentul oficial s-a mai relaxat, Prințul Harry și-a dat jos costumul și s-a relaxat la bustul gol pe plajă.

Îmbrăcat sumar, cu pantaloni scurți, o șapcă și ochelari de soare, Prințul Harry s-a simțit în largul lui în apa caldă și pe nisipul încins din Jamaica.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net