Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în “paradisul miliardarilor”. Imagini din vila în care s-au refugiat în Ibiza

meghan_markle_printul_harry.jpg

meghan markle printul harry
Meghan Markle și prințul Harry s-au relaxat în Ibiza
Foto: Getty

Prințul Harry a dus-o pe Meghan Markle în Ibiza pentru a sărbători ziua de naștere a fostei actrițe. Cei doi nu s-au uitat la bani când a venit vorba de a se răsfăța timp de șase zile. Și-au luat bebelușul de trei luni și au poposit într-un resort exclusivist din însorita Ibiza.

Cei trei s-au cazat la Vista Alegre, un loc în care închiriază case de vacanță vedete de primă mână, precum DJ-ul David Guetta sau Paul McCartney, pentru care scot din buzunar între 20.000 și 120.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit The Sun. Pe parcursul șederii lor, complexul, deși ferit de ochii curioșilor, a fost și mai bine păzit.

ibiza_harry_meghan.jpg

printul harry meghan markle vacanta in ibiza
Prințul Harry și Meghan Markle s-au refugiat într-o vilă luxoasă pe parcursul șederii în Ibiza
Foto: Profimedia

Harry, Meghan și bebelușul Archie au avut parte de „tratamentul regal”. Cei trei au avut în permanență la dispoziție un om care să se ocupe de buna desfășurare a tuturor activităților din casă (manager al vilei), de bucătar personal, majordom și ospătar, dar și un șofer care să fie mereu gata să îi plimbe într-un Range Rover luxos pe cei trei. Mai mult, în caz de nevoie, erau disponibili și un instructor de yoga, dar și un antrenor personal. Piscina de 50 de metri lungime, cele trei dormitoare și opt băi, dar și livingul imens și luminos au contribuit din plin la starea de relaxare deplină pe care au simțit-o membrii familiei regale.

ibiza_printul_harry_meghan_markle.jpg

printul harry meghan markle vacanta in ibiza
Piscina are o lungime de 50 de metri
Foto: Profimedia

 

 În urmă cu doi ani, pe când erau doar la începutul relației, prințul Harry i-a făcut o surpriză de ziua ei și a dus-o pe Meghan Markle în Botswana. Anul trecut, această zi a coincis cu nunta pritenului lor, Charlie van Straubenzee.

vila_ibiza_harry_meghan.jpg

printul harry meghan markle vacanta in ibiza
Panorama din vila de lux este superbă
Foto: Profimedia

Ce mesaj emoționant i-a transmis prințul Harry lui Meghan, cu ocazia împlinirii a 38 de ani

În 4 august, Meghan Markle a împlinit 38 de ani, ocazie cu care soțul său i-a transmis un mesaj plin de dragoste. Ducesa de Sussex a preferat ca această zi specială să o petreacă în intimitate, mai ales că a fost prima aniversare în calitate de mămică.

„La mulți ani soției mele uimitoare. Îți mulțumesc că îmi ești alături în această aventură. Cu dragoste, H.”, a scris prințul Harry pe contul de Instagram pe care îl împarte cu Meghan Markle. 

 

Citește și:

Ce restricţii au vecinii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry. «Nici Regina nu are aşa cereri exagerate»

Meghan Markle l-a scos la prima plimbare pe Archie! A fost împreună cu Kate 

Loading...

Citește și

  • Meghan Markle

    Meghan Markle (38 de ani) a trăit și înainte de Harry pe picior mare! Casa ei din Los Angeles, în care a locuit pe vremea când era actriță și bloggeriță, a fost scoasă la vânzare. Vila costă 1,8 milioane de dolari și arată superb.

  • meghan markle

    Prinţul Harry a devenit tată în urmă cu două luni, iar acest rol i se potriveşte mănuşă. Fiul cel mic al prinţesei Diana vorbeşte întotdeauna cu zâmbetul pe buze despre micul Archie Harrison şi se pare că se gândeşte serios la posibilitatea de a întâmpina pe lume un al doilea copil. Dorinţa de a deveni tată din nou este totuşi contrabalansată şi de grija pe care Harry o are pentru mediul înconjurător. În ultimul interviu acordat publicaţiei British Vogue, prinţul Harry a explicat care este motivul pentru care nu doreşte să îl egaleze pe William în ceea ce priveşte numărul moştenitorilor.