Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia adorabilă realizată de Kate Middleton cu ocazia aniversării lui

printul_george_hp.jpg

Prințul George
Fotografia a fost realizată de mama lui şi îl arată pe George aşezat pe capota unei maşini
Foto: Kate Middleton

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ce repede a trecut timpul! Prințul George a împlinit 8 anișori, joi, 22 iulie. Prinţul William şi soţia lui, Kate, au dezvăluit o nouă imagine cu primul lor născut, prinţul George, cu ocazia aniversării lui. Este deja o tradiție ca ducesa de Cambridge să publice poze realizate de ea în care apar copiii săi, Kate având o pasiune pentru fotografie.

La aproape două săptămâni de la apariția prințului George la finala Cupei Euro în costum și cravată, micuțul prinț este din nou în centrul atenției. Înainte de împlinirea a opt ani, Kensington Palace a lansat o fotografie a lui George zâmbind, purtând un polo albastru și portocaliu în dungi, așezat pe capota unui Land Rover Defender. Fotografia a fost făcută de Kate Middleton la Anmer Hall, conacul familiei Cambridge în domeniul Sandringham din Norfolk, scrie CNN.

foto-george-kate-middleton.jpg

Kensington Palace a transmis că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni
Foto: Kate Middleton

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale.

Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el şi au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • kate middleton print william copii balcon regal

    Ce se va întâmpla cu Kate Middleton când prinţul George va deveni rege? Va mai fi regină? Kate Middleton (36 de ani) este Ducesă de Cambridge, soţia prinţului William şi a doua în linia succesiunii la tronul britanic. Dar care va fi titlul ei atunci când prinţul George va deveni rege.

  • Prințul George a început școala la o instituție de învățământ din sudul Londrei. Timid, anxios și fâstâcit, micul prinț nu prea se simțea în largul lui. Nu doar emoțiile primei zile de școală și-au pus amprenta asupra stării lui de spirit, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum, deoarece se simțea rău din cauza sarcinii.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5