Prinţul Charles şi Camilla Bowles, din nou în criză?

Ultima actualizare:
Publicaţia “Echo Der Frau” a făcut dezvăluirile
Publicaţia “Echo Der Frau” a făcut dezvăluirile

Charles et Camilla Parker-Bowles trec printr-o nouă criză în căsnicie, susţine publicaţia germană “Echo Der Frau”. S-a mai spus că cei doi au probleme în cuplu luna trecută.

Cuplul format din Camilla Parker-Bowles (71 de ani) şi soţul său, prinţul Charles (70 de ani), s-ar confrunta cu o criză în căsnicie, scriu jurnalişii germani. Acest lucru e greu de crezut, fiindcă cei doi apar mereu fericiţi împreună în public. Publicaţia “Echo Der Frau” susţine însă că, de data asta, sigur ar fi având probleme în căsnicie. Camilla ar fi fost surprinsă flirtând cu unul dintre foştii ei iubiţi în timpul unei serate private. Acest bărbat se numeşte Rupert Hambro şi ar fi fost prima ei dragoste. Însă moştenicoroanei britanice ar fi înşelat-o de asemnea în trecut pe soţia sa, potrivit unei cărţi semnate de Sally Bedell Smith, “Prince Charles : The Passions and Paradoxes of an Improbable Life”. Jurnalista afirmă că prinţul ar fi întreţinut o lungă legătură cu Sue Townsend, o femeie de afaceri de 67 de ani.

S-a mai spus că Prinţul Charles şi Camilla ar fi fost în criză

Jurnaliştii australieni de la publicaţia “New Idea” susţineau nu demult chiar că Prinţul Charles s-ar fi despărţit de Camilla Parker-Bowles! Informaţia apărută în presa din Australia a făcut rapid înconjurul lumii şi i-a înfuriat pe fanii familiei regale, care au spus că informaţiile sunt false şi că cei doi apar în continuare în public împreună, ceea ce s-a şi întâmplat în scurtă vreme după anunţul separării lor. Camilla Parker Bowles, devenită ducesă de Cornwall după căsătoria cu prinţul Charles, n-a reuşit niciodată să le intre în graţii membrilor Familiei Regale Britanice. Istoricul Piers Brendan spune în documentarul “Royal House of Windsor” că aceştia nu se puteau împăca cu ideea că nu mai era virgină, iar “o viitoare regină nu trebuie să aibă trecut. Camilla era considerată nepotrivită pentru Charles încă de pe vremea în care cei doi s-au îndrăgostit. “Ducesa s-a bucurat puţin de viaţă înainte de a-l cunoaşte pe Charles. Era absolut vital ca cea care urca pe tron să fie virgină”, mai spune istoricul.

Prinţul Charles şi Camilla s-au căsătorit în 2005

Autorul Penny Junor vine cu completări. “Nu sunt dovezi că ar fi fost o femeie uşoară, însă Camilla a avut câţiva prieteni”. Trecutul Camillei era un obstacol pentru Casa Regală Britanică, mai ales că părinţii lui Charles voiau o mireasă perfectă pentru fiul lor. După mai multe împăcări şi despărţiri, Camilla s-a căsătorit cu unul dintre prietenii lui Charles, Andrew Parker Bowles. Însă nu l-a putut uita pe Charles, şi nici el pe ea. Imediat după ce a aflat de nuntă, Charles a fost devastat şi s-a alăturat Forţelor Marine. S-a mai întâlnit cu câteva femei, până a cunoscut-o pe Diana. Charles şi Diana Spencer s-au căsătorit în 1981 şi au avut doi băieţi: William şi Harry. În 1996, cei doi au divorţat şi asta pentru că Diana n-a mai suportat infidelitatea lui Charles. Camilla a divorţat şi ea de Andrew, iar în 2005 s-a căsătorit cu prinţul Charles. Charles et Camilla Parker-Bowles trec printr-o nouă criză în căsnicie în aceste momente susţin jurnaliştii germani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net