Prințul Charles a împlinit 71 de ani! Poză de pus în ramă cu fiul Harry și nepoțelul Archie

Ultima actualizare:
Charles, în copilărie, alături de mama și de tatăl său
Charles, în copilărie, alături de mama și de tatăl său

Prinţul Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a și moştenitorul tronului britanic, a împlinit 71 de ani joi, 14 noiembrie, iar membrii familiei sale au profitat de această ocazie pentru a-l omagia pe Prințul de Wales și a-i trimite mesaje de felicitare în care i-au urat toate cele bune.

Cum și familia regală britanică a intrat de ceva vreme în ton cu rețelele de socializare, paginile oficiale ale membrilor acestora l-au avut în centrul atenției pe Charles, care apare alături de cei dragi în imagini de colecție. Urările au fost, de asemenea, pe măsură. 

Prinţul Charles şi-a serbat ziua de naştere în Mumbai, aflându-se într-un turneu regal în India. Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani, a ales să-şi felicite fiul cel mare printr-o imagine cu acesta din copilărie. În fotografia alb-negru, bebeluşul Charles este ţinut în braţe de tatăl său, ducele de Edinburgh, în timp ce Suverana îi priveşte.

Charles, alături de fiul și nepotul său
Charles, alături de fiul și nepotul său

Tot cu această ocazie, ducele şi ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle au oferit publicităţii o nouă fotografie cu fiul lor, micuțul Archie. În poză apare bineînțeles și bunicul celui mai nou membru al Casei Regale britanice, Charles, care stă și îi veghează cu bucurie pe Harry și fiul său. Imaginea a fost realizată la botezul lui Archie, iar bunicul Charles pare extrem de mândru de nepoțelul lui. „La mulţi ani Înălţimii Sale Regale Prinţul de Wales - Sir, Tată, Bunic“, a fost mesajul care a însoțit fotografia. 

Prințul Charles are o relație foarte bună cu copiii ducilor de Cambridge, William și Kate
Prințul Charles are o relație foarte bună cu copiii ducilor de Cambridge, William și Kate

Şi ducii de Cambridge, William şi Kate, i-au transmis un mesaj prinţului de Wales, alături de mai multe fotografii, între care una în care apare alături de ducesa Kate şi prinţul Louis. „Îi dorim o zi de naştere fericită Prinţului de Wales“, apare pe contul celor doi. 


    Prințul Charles are o relație foarte bună cu copiii ducilor de Cambridge, William și Kate Foto: Instagram
Prințul Charles are o relație foarte bună cu copiii ducilor de Cambridge, William și Kate Foto: Instagram

Prințul Charles a publicat primul său mesaj pe Instagram

Urmând exemplul celorlalți membri ai familiei regale, moștenitorul tronului britanic și-a făcut debutul în mediul online cu două zile înainte să împlinească vârsta de 71 de ani. Tatăl lui William și al lui Harry a publicat un mesaj pe contul oficial de Instagram al Casei Clarence, reședința oficială a Prințului de Wales și a Ducesei de Cornwall, partenera sa. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a transmis un mesaj înainte de plecarea sa în India, a zecea vizită oficială pe care prințul Charles o efectuează în această țară. 

Prințul Charles a împlinit 71 de ani
Prințul Charles a împlinit 71 de ani

„În timp ce plec spre India, în cea de-a zecea vizită oficială, vreau să vă transmit cele mai calde urări tuturor celor din comunitatea Sikh din Regatul Unit și din întreg Commonwealth-ul, cu ocazia celei de-a 550-a aniversare a lui Guru Nanak Dev Ji”, a scris prințul Charles.

La moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles de Wales va fi cel care va urca pe tron, acesta fiin moștenitorul care a așteptat cel mai mult dintre toți predecesorii săi din ultimii o mie de ani pentru a conduce. Unul dintre momentele controversate din viața sa a fost mariajul cu Prințesa Diana și ulterior divorțul de aceasta, dar și alegerea noii sale partenere de viață, ducesa Camilla, cu care a înșelat-o pe mama copiilor săi. 

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net