Kate Middleton o imită pe Prințesa Diana! Britanicii sunt vrăjiți

Ultima actualizare:
Prințesa Diana și Prințul Charles, în 1981
Prințesa Diana și Prințul Charles, în 1981

Alegerile în materie de stil ale Ducesei de Cambridge sunt ca un ecou al ținutelor pe care le purta soacra ei, Prințesa Diana. Surse apropiate de Kate Middleton (33 de ani) susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. Soția prințului William (33 de ani) pare că îi aduce un tribut „Prințesei Inimilor”, prin ținutele pe care le poartă.

Kate Middleton a fost asociată cu regretata Prințesa Diana încă de la început, însă ducesa de Cambridge pare că intenționează să fie asemănată cu ea cât mai des. Recent, ea a purtat coroana preferată a soacrei ei, la dineul diplomatic anual de la Palatul Buckingham. Superba coroană confecționată din diamante și perle i-a fost dăruită Prințesei Diana de către Regina Elisabeta, ca un dar de nuntă, în anul 1981, potrivit cotidianului britanic Mirror.

Kate Middleton și Prințul William, în 2011
Kate Middleton și Prințul William, în 2011

Stilul vestimentar al ducesei de Cambridge se aseamănă foarte mult cu cel al „Prințesei Inimilor”. Apropiații familiei regale britanice susțin că cele două ar avea chiar și personalități și maniere similare. La fel ca Diana, Kate zâmbește larg camerelor de fotografiat și este foarte sinceră în interviuri. „Prințesa Inimilor” a ignorat de multe ori protocolul regal și obișnuia să îmbrățișeze copiii bolnavi de SIDA, fără să îi pese ce cred alții.


    Kate Middleton și Prințul William, în 2011Foto: AP
Kate Middleton și Prințul William, în 2011Foto: AP

Și lui Kate Middleton pare să îi pese de astfel de probleme mai delicate. Recent, ducesa i-a scris recent unui bolnav de leucemie, pe care l-a cunoscut la spitalul Royal Marsden, din Londra, fiind extrem de impresionată de povestea lui. O altă asemănare între Kate și soacra ei este pasiunea pentru sporturi și călătorii. Asemănările nu se opresc aici. „Prințesa Inimilor” a născut la spital, prima membră a familiei regale care a făcut acest lucru. Kate Middleton i-a urmat exemplul și de această dată. De asemenea, la fel ca Diana, Ducesa de Cambridge pare determinată să le ofere copiilor ei, George (2 ani) și Charlotte (7 luni), o viață cât se poate de normală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net