Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA! Ducesa a purtat cerceii prințesei Diana

kate_middleton_premiile_bafta.jpg

Kate Middleton și Prințul William au fost prezenți la cea de-a 72-a ediție a Premiilor BAFTA
Foto: Getty Images

Kate Middleton a întors toate privirile la Premiile BAFTA, duminică seară (10 februarie): Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie albă semnată de Alexander Mcqueen.

Kate Middleton a fost prezentă la cea de-a 72-a ediție a Premiilor BAFTA, care a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Soția prințului William a ales să poarte o rochie albă din voal, cu umărul dezgolit, care a făcut-o să arate ca un adevărat strat de cinema. În picioare, ducesa a purtat o pereche de pantofi Jimmy Choo, în valoare de 550 de euro, potrivit Daily Mail. Kate Middleton a ales și un clutch foarte mic, elegant, asortat ținutei.

kate_middleton_william_premiile_bafta.jpg

Ducii de Cambridge au arătat ca două staruri de cinema veritabile
Foto: Getty

Ducesa de Cambridge a ales accesoriile familiei regale

kate_middleton.jpg

Kate Middleton a ales să poarte cerceii prințesei Diana
Foto: Getty

 

Kate Middleton a vrut să îi aducă un tribut regretatei prințese Diana, în seara Premiilor BAFTA. Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de cercei ce aparținea „Prințesei Inimilor”. Mama lui William a purtat aceste accesorii la un concert susținut tot la Royal Albert Hall, în 1991. Mai mult, ducesa de Cambridge a purtat și o brățară ce aparținea Reginei Mamă. Machiajul și coafura au fost pe măsura galei. Ducesa a ales o coafură sofisticată și un machiaj smokey-eye. Rochia diafană, care amintește de zeițele grecești, i-a cam dat bătăi de cap lui Kate Middleton, cel puțin pe scări. Prințul William a fost constant atent la soția lui, pentru a nu se împiedica pe covorul roșu.

 

kate_middleton_bafta.jpg

Kate și William au stat de vorbă cu actorii, la gala premiilor BAFTA
Foto: Getty

 

Loading...

Citește și

  • Se pare că este adevărat! După ce s-a vehiculat în presa internațională că Meghan Markle și-ar fi planificat nașterea complet diferit față de Kate Middleton, în prezent aceste zvonuri prind din ce în ce mai mult contur. Experții pun acest lucru pe seama dorinței diferențierii celor două, Meghan Markle nedorind să repete pașii făcuți de Ducesa de Cambridge, pentru a nu fi considerată, probabil, o copie a acesteia.

  • Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a apărut recent în public purtând o ținută care, la prima vedere, i-a dus pe admiratorii acesteia cu gândul la ținutele purtate de Meghan Markle, cumnata sa. Experții vestimentari nu au întârziat să-și expună punctul de vedere, stabilind dacă soția Prințului William se inspiră, într-adevăr, de la Meghan, atunci când își alcătuiește outfit-urile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1