La 7 ani a primit diamante de 76 de milioane $ să se joace cu ele

Ultima actualizare:
”Luna albastră”, cel mai scump diamant. 48,4 mil. $
”Luna albastră”, cel mai scump diamant. 48,4 mil. $

Nu se uită la bani când este vorba de fiica lui! Miliardarul Joseph Lau din Hong Kong i-a cumpărat micuţei Josephine două diamante unice în lume ca să se joace cu ele. Acestea au costat 76 de milioane $.

Micuţa Josephine, în vârstă de 7 ani, este unul dintre cei mai răsfăţaţi copii din lume, tatăl ei, Joseph Lau (64 de ani), care are o avere de 9,9 miliarde de dolari, i-a luat diamante de cel mai mare preţ ca să se joace cu ele. Unul dintre acestea este celebrul ”Luna albastră”, pe care tăticul l-a redenumit „Luna albastră a Josephinei”, după numele ei.

Diamant de culoare roz, montat într-un inel. 27,6 mil. $
Diamant de culoare roz, montat într-un inel. 27,6 mil. $

Îşi permite, doar a „spart” aproape 50 de milioane de dolari pentru el. Lau i-a mai cumpărat fiicei preferate şi un diamant rar ,de culoare roz, de care aceasta s-a arătat şi mai încântată. Tăticul l-a numit “Dulcea Josephine”. Fetiţa nu ştie încă să aprecieze valoarea bănească a bijuteriilor, însă îi place să se joace cu ele, fiindcă au culori frumoase şi strălucesc.

Micuţa are atât de multe păpuşi şi jucării, încât s-a plictisit de ele. De aceea, tăticul s-a gândit să îi ia ceva cu totul special. Nu contează dacă fetiţa poate să rătăcească pietrele preţioase la joacă. Nu îşi pune problema că ar trebui să-i cumpere jucării ieftine, pentru că cei mici le strică, aşa cum fac numeroşi părinţi. Lau este un dezvoltator imobiliar şi a fost condamnat anul trecut de un tribunal din Macao la 5 ani de închisoare pentru acuzaţii de corupţie.


    Diamant de culoare roz, montat într-un inel. 27,6 mil. $Foto: AP/AFP
Diamant de culoare roz, montat într-un inel. 27,6 mil. $Foto: AP/AFP

Cel mai costisitor cadou din lume pentru un copil

”Luna albastră”, de 48,4 milioane de dolari, este cel mai scump diamant şi cea mai scumpă piatră preţioasă vândută vreodată. A stabilit un record mondial şi în privinţa preţului de vânzare per carat, mai precis peste 4 milioane de dolari per carat. Diamantul albastru deţine cel mai înalt grad de claritate, are 12,03 carate şi este montat într-un inel.  Diamantul de culoare roz a costat 27,6 milioane de dolari, este montat de asemenea într-un inel şi are 16,08 carate. În total, cele două diamante au costat 76 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net