La 7 ani a primit diamante de 76 de milioane $ să se joace cu ele

24-peglob-140-150.jpg

Miliardarul Joseph împreună cu soţia Chan Hoi-wan şi fetiţa lor, Josephine

Nu se uită la bani când este vorba de fiica lui! Miliardarul Joseph Lau din Hong Kong i-a cumpărat micuţei Josephine două diamante unice în lume ca să se joace cu ele. Acestea au costat 76 de milioane $.

Micuţa Josephine, în vârstă de 7 ani, este unul dintre cei mai răsfăţaţi copii din lume, tatăl ei, Joseph Lau (64 de ani), care are o avere de 9,9 miliarde de dolari, i-a luat diamante de cel mai mare preţ ca să se joace cu ele. Unul dintre acestea este celebrul ”Luna albastră”, pe care tăticul l-a redenumit „Luna albastră a Josephinei”, după numele ei.

24-peglob-1-6col-140-afp.jpg

”Luna albastră”, cel mai scump diamant. 48,4 mil. $

Îşi permite, doar a „spart” aproape 50 de milioane de dolari pentru el. Lau i-a mai cumpărat fiicei preferate şi un diamant rar ,de culoare roz, de care aceasta s-a arătat şi mai încântată. Tăticul l-a numit “Dulcea Josephine”. Fetiţa nu ştie încă să aprecieze valoarea bănească a bijuteriilor, însă îi place să se joace cu ele, fiindcă au culori frumoase şi strălucesc.

Micuţa are atât de multe păpuşi şi jucării, încât s-a plictisit de ele. De aceea, tăticul s-a gândit să îi ia ceva cu totul special. Nu contează dacă fetiţa poate să rătăcească pietrele preţioase la joacă. Nu îşi pune problema că ar trebui să-i cumpere jucării ieftine, pentru că cei mici le strică, aşa cum fac numeroşi părinţi. Lau este un dezvoltator imobiliar şi a fost condamnat anul trecut de un tribunal din Macao la 5 ani de închisoare pentru acuzaţii de corupţie.

24-peglob-3-90-90-ap_49174889948.jpg

Diamant de culoare roz, montat într-un inel. 27,6 mil. $
Foto: AP/AFP

Cel mai costisitor cadou din lume pentru un copil

”Luna albastră”, de 48,4 milioane de dolari, este cel mai scump diamant şi cea mai scumpă piatră preţioasă vândută vreodată. A stabilit un record mondial şi în privinţa preţului de vânzare per carat, mai precis peste 4 milioane de dolari per carat. Diamantul albastru deţine cel mai înalt grad de claritate, are 12,03 carate şi este montat într-un inel.  Diamantul de culoare roz a costat 27,6 milioane de dolari, este montat de asemenea într-un inel şi are 16,08 carate. În total, cele două diamante au costat 76 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

 • jennifer aniston

  Proaspăt întoarsă din luna de miere, Jennifer Aniston (46 de ani) și-a făcut prezența la premiera celui mai recent film în care a jucat, „She’s funny in that way”. La numai câteva săptămâni de la nuntă, frumoasa actriță și-a etalat superba verighetă din aur, încrustată cu diamante.

 • parc, plimbare, diamant, padure

  Ce noroc au unii! Americanca Bobbie Oskarson i-a zis zilele trecute, iubitului să oprească pe dreapta că vrea să alerge în Parcul Crater of Diamonds, din Arkansas. După 20 de minute s-a întors cu un diamant de 8,25 de carate.

 • livia graur fetita aniversare doi ani renata nicole tort

  La doi anişori, fiica prezentatoarei Livia Graur este o domnişoară foartă cochetă. Micuţa a fost sărbătorită în familie alături de câţiva prieteni apropiaţi ai părinţilor. pe lâmgă mulâimea de jucărţii şi hăinuţe cu care renata Nicole a fost răsfăţată, fetiţa a primit un cadou special de care sigur se va bucura mai târziu.

 • anda adam nunta 7 iunie marturii

  Ziua cea mare se apropie pentru Anda Adam. Cântăreaţa se va căsători, duminică, la Snagov, cu iubitul ei Sorin. Blonda a ales pe ultima sută de metri verighetele, însă va intra în posesia lor abia vineri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1