Primele victime identificate la Manchester: o fetiță de 8 ani și o superfană Ariana Grande

victima.jpg

atac manchester
Prima victimă identificată era mare fan Ariana Grande
Foto: arhivă personală

Luni seară, 22 mai, orașul Manchester a fost zguduit de o explozie provocată în cadrul stadionului unde, cu doar câteva clipe înainte, se încheiase un concert de-al Arianei Grande, la care participaseră mii de copii, adolescenți, dar și oameni în toată firea, cei mai mulți însoțitori pentru copiii dornici să-și vadă idolul. Până la această oră, au fost anunțați 22 de morți și 59 de răniți.

Pentru mulți era prima oară când se aflau la un concert, dar, în loc să meargă acasă cu amintiri plăcute, nu au mai plecat deloc. Este și cazul unei copile de doar opt ani. Saffie Rose Roussos venise din Lancashire, nordul Angliei, alături de mama și sora ei, pentru a lua parte la spectacolul preferatei ei. Fetița a murit, iar sora, care are în jur de 20 de ani, și mama sunt în spital, rănite, notează New York Times.

Prima victimă identificată este o tânără de doar 18 ani, mare admiratoare a Arianei Grande, cu care s-a și pozat în 2015. Nu era primul show de-al acesteia la care participa. În plus, susținea o mulțime de artiști și mergea la multe concerte. Georgina Bethany Callander învăța în Lancashire, iar colegii și profesorii ei sunt devastați de cele întâmplate. Din informațiile făcute publice, aceasta a avut-o pe mama sa alături în momentul în care și-a dat ultima suflare.

 

Loading...

Citește și

 • atac terorist manchester concert ariana

  Luni seară (22 mai), s-a produs o puternică explozie, în timpul unui concert al Arianei Grande, care avea loc în Manchester (Marea Britanie). Deflagrația s-a soldat cu 22 morți și alți 59 de răniți. Autoritățile tratează acest caz drept unul terorist. Dacă se confirmă această ipoteză, este cel mai grav atentat de pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, când 52 de oameni și-au pierdut viața și alți 700 au fost răniți.

 • Atac terorist manchester

  O explozie puternică produsă în Manchester Arena, în timpul unui concert susținut de Ariana Grande, a lăsat în urma cel puțin 22 de morți si 50 de răniți. Autoritatile britanice au serioase motive sa creada ca a fost opera unui atacator sinucigas.

 • ariana grande explozie manchester

  O puternică explozie s-a produs luni seara în timpul concertului susţinut de vedeta Disney, Ariana Grande la Manchester. Deflagrația s-a soldat cu 22 morți și 59 de răniți, atacul fiind catalogat drept unul posibil terorist. Îngrozită de amploarea pe care au luat-o evenimentele, artista a reacţionat pe contul ei de Twitter.

 • atac terorist manchester

  Martorii își amintesc cu groază momentele prin care au trecut luni seară, pe Manchester Arena, la sfârșitul concertului vedetei americane Ariana Grande. Explozia unei bombe artizanale a provocat moartea a cel puțin 22 de persoane și rănirea gravă a altor 59. Printre victime se numără mușți copii și adolescenți.