Prima imagine cu una dintre asasinele fratelui lui Kim Jong-un! Mesajul de pe tricoul ei

kim_jong_un.jpg

kim jong un frate asasinat
Multe voci spun că ar fi fost ucis la ordinele liderului de la Phenian
Foto: AP

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Jong Nam, în vârstă de 45 de ani, a fost asasinat în Malaezia, luni (13 februarie). Acesta ar fi fost atacat cu ace otrăvite de două femei, pe aeroportul din Kuala Lumpur. Se crede că asasinele sunt agenți nord-coreeni.

UPDATE: Una dintre suspecte a fost arestată, miercuri (15 februarie). Nu se cunosc mai multe informații.

Femeile au reușit să fugă de la locul faptei. Kim Jong-nam este fiul cel mai mare al defunctului lider nord-coreean Kim Jong-il şi a emigrat în China în 1995, trăind de atunci în China şi în Macao. El s-a născut din relaţia extraconjugală a lui Kim Jong-il cu actriţa sud-coreeană Sung Hae-rim, decedată la Moscova. Au apărut primele imagini cu una dintre presupusele criminale. Poliția din Malaezia analizează înregistrările de pe camerele de supraveghere din aeroport. Una dintre femei este o tânără cu părul scurt, îmbrăcată în alb, pe al cărui tricou scrie „LOL” - abrevierea in engleză pentru „laugh out loud”, în traducere „râzând în hohote”/ „hohote de râs”.

3d3c8d5a00000578-4225822-image-m-19_1487144020474.jpg

asasina kim jong nam
Femeia a reușit să fugă de la fața locului
Foto: dailymail.co.uk

 

Kim Jong-nam s-a ascuns în Malaezia în 2014, după execuția unchiului său, Jang Song-thaek, ce a avut loc în decembrie 2013. Moartea lui Kim Jong-nam s-a produs într-o perioadă dominată de turbulențe politice în special la nivelul superior al conducerii. șeful poliției secrete nord-coreene, care era considerat mâna dreaptă a lui Kim Jong-Un, a fost destituit din funcție după ce a fost acuzat de corupție și abuz de putere, potrivit informațiilor oferite de guvernul din Coreea de Nord.

kim_jong-nam.jpg

kim jong nam
Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului de la Phenian
Foto: Twitter
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1