Preşedintele Franţei s-a însurat în secret?

Ultima actualizare:

    Înainte de vizita în  România, François  Hollande şi-ar fi oficializat  relaţia cu actriţa Julie Gayet,  care a apărut cu  verighetă  pe mânăFoto: AFP
Înainte de vizita în România, François Hollande şi-ar fi oficializat relaţia cu actriţa Julie Gayet, care a apărut cu verighetă pe mânăFoto: AFP

Preşedintele Franţei, François Hollande (62 de ani), care tocmai se află în prima sa vizită în România, s-ar fi logodit în secret cu actriţa Julie Gayet (44 de ani). Cel puţin aşa susţine site-ul francez legossip.net, care prezintă o fotografie în care Gayet poartă un inel pe deget.

O fotografie aflată pe coperta celebrei reviste „Paris Match” a dat-o de gol pe actriţa Julie Gayet. Pe inelarul mâinii ei stângi se poate lesne observa o verighetă. Site-ul francez spune că acest inel e dovada că Holande şi Gayet s-au logodit - în Franţa, inelul de logodnă fiind purtat pe mâna stângă.

Actriţa Julie Gayet
Actriţa Julie Gayet

Potrivit presei franceze, Hollande şi Gayet au fost amanţi de pe vremea când preşedintele Franţei se afla într-o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler. Începând din 1973, Hollande a avut o relaţie de peste 30 de ani cu Ségolène Royal, cu care are patru copii.

Pe coperta revistei Paris Match, actriţa Julie Gayet apare cu verighetă
Pe coperta revistei Paris Match, actriţa Julie Gayet apare cu verighetă

Chiar dacă cei doi şi-au anunţat despărţirea de-abia în 2007, Hollande începuse cel puţin din 2005 o relaţie cu jurnalista franceză Valérie Trierweiler. În timpul mandatului lui de preşedinte, aceasta a fost considerată Prima Doamnă a Franţei, chiar daca ei nu erau căsătoriţi. Mai mult, în ianuarie 2014, în urma unor investigaţii, jurnaliştii au descoperit că François Hollande are o relaţie cu Julie Gayet, deşi, oficial, iubita lui era Valérie Trierweiler. La scurtă vreme după aceste dezvăluiri, Hollande a anunţat oficial că s-a despărţit de Valérie Trierweiler.

Ieri, preşedintele francez a venit pentru prima dată în România. Dimineaţă a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Iohannis, apoi a plecat spre Braşov, la inaugurarea fabricii Airbus de la Ghimbav.

Un SPP-ist din coloana oficială s-a accidentat din cauza asfaltului umed
Un SPP-ist din coloana oficială s-a accidentat din cauza asfaltului umed

Înainte de a ajunge la Cotroceni, Holland a depus o coroană de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut din Parcul Carol din Capitală. În drum spre eveniment, în coloana oficială a preşedintelui a avut loc un incident. Un ofiţer SPP a căzut cu motocicleta din cauza carosabilului umed. Din fericire, acesta nu a fost rănit.

Preşedintele Hollande a fost primit ieri la Cotroceni
Preşedintele Hollande a fost primit ieri la Cotroceni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net