Premierul Thailandei a stropit jurnaliștii cu dezinfectant, enervat de întrebările lor VIDEO

premierul-thailandei.jpg

Premierul Thailandei
Prayuth Chan-ocha s-a enervat pe reporteri și i-a stropit cu igienizant
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

De-a râsul-plânsul! Premierul thailandez Prayuth Chan-ocha și-a ieșit din minți, marți (9 martie), într-o conferință de presă. Enervat de întrebările incomode ale jurnaliștilor, politicianul i-a stropit cu dezinfectant.

Prim-ministrul thailandez Prayuth Chan-ocha a lăsat reporterii uimiți și amuzați marți, când și-a întrerupt propria conferință de presă pentru a-i pulveriza cu dezinfectant, în încercarea de a evita întrebările acestora.
Frustrarea sa a început când a fost întrebat despre o listă a potențialilor candidați pentru funcții vacante de cabinet, după ce săptămâna trecută trei dintre miniștrii săi au ajuns la închisoare, pentru insurecție în timpul protestelor de acum șapte ani. „Mai este ceva de întrebat?”, a spus el. "Nu știu, nu l-am văzut. Nu este ceva ce ar trebui să știe primul ministru mai întâi?"

În briefing-ul live, Prayuth a părăsit apoi podiumul, a luat o sticlă mică de igienizant, s-a îndreptat la întâmplare către jurnaliști și i-a stropit pe fiecare în timp ce ținea o mască chirurgicală în mână. Prayuth este cunoscut pentru remarcile sale bizare, uneori comice, adresate presei, dar de multe ori se aruncă efectiv asupra reporterilor, potrivit Times of India.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1