Premierul Thailandei a stropit jurnaliștii cu dezinfectant, enervat de întrebările lor VIDEO

Ultima actualizare:

    Prayuth Chan-ocha s-a enervat pe reporteri și i-a stropit cu igienizantFoto: AFP
Prayuth Chan-ocha s-a enervat pe reporteri și i-a stropit cu igienizantFoto: AFP

De-a râsul-plânsul! Premierul thailandez Prayuth Chan-ocha și-a ieșit din minți, marți (9 martie), într-o conferință de presă. Enervat de întrebările incomode ale jurnaliștilor, politicianul i-a stropit cu dezinfectant.

Prim-ministrul thailandez Prayuth Chan-ocha a lăsat reporterii uimiți și amuzați marți, când și-a întrerupt propria conferință de presă pentru a-i pulveriza cu dezinfectant, în încercarea de a evita întrebările acestora.Frustrarea sa a început când a fost întrebat despre o listă a potențialilor candidați pentru funcții vacante de cabinet, după ce săptămâna trecută trei dintre miniștrii săi au ajuns la închisoare, pentru insurecție în timpul protestelor de acum șapte ani. „Mai este ceva de întrebat?”, a spus el. "Nu știu, nu l-am văzut. Nu este ceva ce ar trebui să știe primul ministru mai întâi?"

În briefing-ul live, Prayuth a părăsit apoi podiumul, a luat o sticlă mică de igienizant, s-a îndreptat la întâmplare către jurnaliști și i-a stropit pe fiecare în timp ce ținea o mască chirurgicală în mână. Prayuth este cunoscut pentru remarcile sale bizare, uneori comice, adresate presei, dar de multe ori se aruncă efectiv asupra reporterilor, potrivit Times of India.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net