Premierul Canadei îi arată lui Ponta cum să nu se mai facă de râs

Ultima actualizare:

    Victor Ponta are o atitudine complet diferită de cea a lui Justin Trudeau, în raport cu presaFoto: Click!/AFP
Victor Ponta are o atitudine complet diferită de cea a lui Justin Trudeau, în raport cu presaFoto: Click!/AFP

Victor Ponta (43 de ani) s-a făcut de râs vineri (23 octombrie) în cadrul unei conferinţe de presă. El a refuzat să răspundă oricărei întrebări legate de poliţistul Bogdan Gigină (28 de ani), care a murit după ce a căzut într-o groapă atunci când deschidea coloana oficială în care se afla Gabriel Oprea.

Victor Ponta a fost întrebat ce părere are despre cazul în care este implicat ministrul de internet, o întrebare care s-a dovedit a îl pune într-o situaţie dificilă pe premier. Enervat, el le-a spus scurt reporteriilor că "dumneavoastră nu respectați niciodată regulile stabilite, eu le respect întotdeauna”. Când jurnaliştii au insistat şi au continuat să îl întrebe acelaşi lucru, el a dat răspunsuri din ce în ce mai penibile: "Am impresia că vorbesc în chineză”, „Nu vreau să evit nimic. Dacă aveți întrebări pe tema pe care cred că sunt responsabil în fața cetățenilor vă răspund”. Într-un final, el a întrerupt conferinţa, care era transmisă pe YouTube.

Victor Ponta a refuzat să răspundă întrebărilor dificile ale jurnaliştilor

Premierul român ar avea de învăţat câte ceva de la un alt prim-ministru, care este de aceaşi vârstă cu Ponta, dar are o cu totul altă mentalitate. Noul premierul canadian, Justin Trudeau, a fost implicat într-un scandal în timpul pregătirilor pentru alegeri: atunci şeful său de campanie a fost obligat să demisioneze din cauza unei scrisori în care sfătuia liderii din industria energetică cum să facă lobby pe lângă guvern, potrivit independent.co.uk.

Trudeau a fost întrebat despre acest moment într-o conferinţă de presă, iar unii dintre suporterii lui au început să vocifereze pentru a nu-l lăsa pe jurnalist să termine întrebarea. Deranjat de acest comportament, premierul ales al Canadei s-a întors către echipa sa şi le-a spus scurt: "Avem respect pentru jurnalişti în ţara asta. Pun întrebări dificile, aşa cum ar trebui". Apoi Trudeau şi-a cerut scuze reporterului şi i-a răspuns civilizat la întrebare. 

Justin Trudeau a răspuns calm întrebării reporterului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net