Premierul britanic, rugat să ajute victimele din Colectiv

Ultima actualizare:

    David Cameron nu exclude ca Marea Britanie să iasă din spaţiul Uniunii EuropeneFoto: Getty
David Cameron nu exclude ca Marea Britanie să iasă din spaţiul Uniunii EuropeneFoto: Getty

Marea Britanie vine în sprijinul persoanelor rănite în incendiul de la clubul Colectiv. Un medic britanic, specializat în arsuri, a ajuns deja la București. Specialistul a apelat și la un parlamentar pentru a solicita mai mult sprijin din partea guvernului Regatului Unit. Solicitarea făcută de doctorul englez a fost auzită de către premierul britanic, care a reacționat imediat.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a fost rugat să ajute victimele din club Colectiv, relatează Digi24.

„Alegătoarea mea, dr. Sarah Pape, unul dintre cei mai buni specialişti britanici în arsuri, a mers la Bucureşti pentru a ajuta medicii români. Înţeleg că sunt aproximativ 150 de pacienţi care au nevoie critică de tratament pentru arsuri şi sunt doar 25 de paturi specializate în Bucureşti. Dr. Sarah Pape a întrebat dacă prim-ministrul (David Cameron, n.r.) va lua în considerare oferirea de asistență medicală umanitară concretă pentru răniții arși, prin punerea la dispoziție a unităților pentru arși din Marea Britanie pentru tratarea lor”, a spus în Parlamentul britanic deputatul Anne-Marie Trevelyan.

David Cameron a răspuns imediat acestei cereri. Premierul Marii Britanii a promis că va analiza și că va examina toate resursele, pentru a le putea oferi ajutor și sprijin specializat victimelor de la club Colectiv.

„În primul rând, colega mea are tot dreptul să ridice problema acestei tragedii care a avut loc la Bucureşti vinerea trecută. Gândurile noastre se îndreaptă către victime şi familiile lor. Mă bucur să aud despre vizita dr. Pape și ajutorul său altruist. Consider că este o sugestie foarte bună să examinăm dacă putem oferi ajutor și sprijin specializat. Voi prelua această sugestie și voi vedea ce se poate face”, a spus premierul britanic.

Cum poți face donații pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Ajută victimele din Colectiv. Donează pentru tratamente și dotarea spitalelor în contul RO97INGB0000999903477197 – ING BANK sau prin SMS la numarul 8824. România Solidară, împreună pentru #colectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net