Povestea din spatele numelui «Archie». Cine este cel după care a fost numit, de fapt, bebelușul regal

Ultima actualizare:
Prințul Harry, alături de Tom Archer-Burton
Prințul Harry, alături de Tom Archer-Burton

Circulă atât de multe teorii cu privire la proveniența numelui bebelușului regal al Ducilor de Sussex, încât nici cei mai înfocați admiratori ai acestora nu mai știu ce să creadă! Iată ultimul scenariu cu privire la alegerea numelui „Archie” pentru băiețelul lor, care i-a luat prin surprindere pe majoritatea fanilor familiei regale britanice, care se așteptau la nume puțin mai...„clasice”.

După ce bebelușul Ducilor de Sussex a venit pe lume, alegerea numelui acestuia a stârnit multă rumoare, dar și controverse, printre admiratorii familiei regale britanice, care au pariat bani grei pe cu totul alte variante. Cum numele „Archie” nu a fost nicio secundă pe lista împătimiților Casei Regale din Marea Britanie, vestea că micuțul se va numi în acest fel a șocat, a bucurat și a fost și subiect de glumă pentru cei mai „cârcotași” din fire.

După cine a fost numit bebelușul Prințului Harry și al lui Meghan Markle 

Deși au tot existat ipoteze și speculații cu privire la alegerea numelui primului copil al Prințului Harry și al partenerei lui, printre care și dragostea pe care Meghan Markle i-o purta unei pisici ce se numea astfel și care a murit, iată că, încet, încet, adevăratul scenariu prinde contur, în defavoarea celorlalte ipoteze. Sau poate povestea din spatele numelui este, de fapt, o combinație între acestea! 

Se prea poate ca Harry și Meghan să își fi numit fiul după ofițerul comandant al Prințului, de pe vreme când acesta era înrolat în armată, în misiunea lui secretă din Afganistan în 2008, Maiorul Tom Archer-Burton, care este poreclit de către prieteni simplu: Archie.

Cei doi au ajutat împreună la reconstruirea unei școli
Cei doi au ajutat împreună la reconstruirea unei școli

Care este legătura dintre Prințul Harry și Tom Archer-Burton

Se pare că acesta a jucat un rol important în îndeplinirea visului lui Harry de a-și servi țara în armată, în prima linie, după ce Prințul pierduse o misiune în Iraq, sub pretextul că acțiunea ar fi fost mult prea periculoasă pentru un membru al familiei regale britanice, acesta fiind o țintă sigură. Archie a fost cel care și-a convins superiorii, ulterior, să îi îngăduie Prințului Harry să devină prima figură regală, după Prințul Andrew, căreia să îi fie permisă o nouă misiune. Comandantul l-a convins pe Harry să nu părăsească armata după ce i-a fost respinsă prima misiune și i-a aranjat acestuia acțiunea secretă din Afganistan, conform Daily Mail. 

Prințul Harry, în armată
Prințul Harry, în armată

Harry fusese foarte demoralizat de refuz și mai avea puțin să renunțe la visul lui, când a intervenit Archie și i-a salvat „cariera” în armată. De asemenea, acesta a ținut totul ascuns pentru presă în perioada respectivă, dezvăluind ulterior că „Harry era extrem de dornic să se alăturile oamenilor lui” și să pornească în noua misiune. 

Relația dintre cei doi a devenit una strânsă din acel moment, maiorul în vârstă de 41 de ani cunoscând până acum majoritatea familiei lui Harry, chiar și pe Meghan Markle, fiind invitat și la nunta lor, dar și la cea a fratelui lui Harry, Prințul William. O sursă a explicat chiar pentru publicația anterior menționată: „Este bine cunoscut acest lucru în cercurile armatei și în cercul de prieteni apropiați ai lui Archie că denumirea bebelușului în acest fel a fost un omagiu adresat lui”. 


    Prințul Harry, în armată Foto: AFP/Getty Images
Prințul Harry, în armată Foto: AFP/Getty Images

Dacă într-adevăr micuțul Archie a fost numit după maiorul Tom Archer-Burton, acesta va avea un real model după care să își ghideze conduita în viață, având în vedere că acesta se implică, la rândul lui, în acțiuni caritabile, mergând cu bicicleta 120 km prin Africa pentru a strânge bani și a reclădi o școală pentru copii cu dizabilități în 2011, alături de nimeni altul decât Harry. 

Citește și:

Bebeluşul lui Meghan Markle «a costat» 1 milion de dolari!

Cine sunt verișorii bebelușului lui Meghan Markle

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net