Prințul Harry și Meghan și-au numit copilul după pisica Ducesei! Cum glumesc fanii Casei Regale pe seama numelui bebelușului

harry-meghan-nume-bebelus.jpg

Ce inspirație neobișnuită au avut Ducii de Sussex atunci când și-au denumit bebelușul!
Foto Getty Images

După o lungă așteptare, bebelușul Ducilor de Sussex a venit pe lume luni, 6 mai, iar de atunci, fanii familiei regale britanice au fost „ca pe ghimpi”, nerăbdători fiind să afle cum se va numi primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Fericita mămică nu i-a lăsat pe aceștia să aștepte și, la scurt timp după ce și-a strâns în brațe băiețelul, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare ce nume va purta bebelușul regal.

Deși curiozitatea admiratorilor Casei Regale Britanice a fost satisfăcută rapid, pentru unii, numele micuțului a reprezentat, mai degrabă, un motiv de amuzament. O parte dintre aceștia au insinuat că numele ar fi unul predestinat unui actor de la Hollywood, iar alții, mai glumeți, au susținut că cele mai nou membru al familiei regale britanice împarte numele cu....animalele lor de companie, potrivit Daily Mail. 

Mai mulți internauți au luat cu asalt rețelele de socializare, acolo unde au publicat imagini cu patrupezii lor, glumind pe seama faptului că bebelușul regal le poartă numele, care este unul extrem de popular printre stăpânii de câini. 

archie-caine-printul-harry-meghan-markle.jpg

„Eu cred că Archie al meu e și el o regalitate” sau „Meghan și Harry și-au numit copilul după câinele meu”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților
Foto: Captură Twitter

Dacă vi se pare că această afirmație pare puțin nelalocul ei, să știți că nu este în totalitate lipsită de adevăr. Se pare că și părinții știau foarte bine acest lucru atunci când și-au numit bebelușul, având în vedere că acesta poartă în prezent numele unei pisici pe care Meghan a iubit-o foarte mult în copilărie! 

Meghan Markle și-a numit băiețelul după un animal de companie pe care l-a iubit 

Dar haideți întâi să analizăm numele complet al bebelușului: Archie Harrison Mountbatten-Windsor! Archie, derivat de la Archibald, cu origini englezești și germane, înseamnă „autentic și curajos”. Harrison înseamnă ”fiul lui Harry” și reprezintă, cu siguranță, o referință subtilă la tatăl său. Cât despre Mountbatten-Windsor, acesta este numele de familie pe care trebuie să îl poarte descendenții Reginei Elisabeta a II-a care nu se bucură de un titlu regal. 

archie-bebelus-regal.jpg

Prințul Harry și Meghan Markle, în culmea fericirii de când au devenit părinți
Foto Getty Images

Se pare, însă, că Ducii de Sussex au avut și o altă sursă de inspirație atunci când a venit vorba de numirea primului lor născut, situația fiind „acaparată” în totalitate de Meghan Markle. Câțiva apropiați de-ai Ducesei au povestit pentru Daily Mail că aceasta, împreună cu mama ei, Doria Ragland, au avut la un moment dat o pisică ce se numea Archie, pe care Meghan a iubit-o foarte mult. Cum animalul de companie a murit în cele din urmă, acesta ar fi un tribuit adus în cinstea lui. De asemenea, pisica însăși a fost numită după seria de benzi desenate numite „Archie”, pe care Meghan Markle le colecționa când era mică, și care acum s-au transformat în serialul pentru adolescenți cunoscut sub denumirea de „Riverdale”. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • charles si camilla in bavaria

    Meghan Markle a adus pe lume un băieţel care va purta numele de Archie Harrison la începutul săptămânii, pe 6 mai, însă prinţul Charles şi soţia acestuia, Camilla Bowles, nu au avut ocazia să îl ţină în braţe pe nepot, căci datoriile regale sunt mai importante decât orice. Prinţul Charles şi Camilla Bowles se află într-un turneu în Germania şi au sărbătorit naşterea lui Archie Harrison în stil bavarez.

  • kate middleton si printul william

    Miercuri, 8 mai, a fost o zi importantă pentru Meghan Markle şi prinţul Harry, care l-au prezentat lumii pe bebeluşul lor şi au dezvăluit ce nume va purta cel de-al optulea nepot al reginei Elisabeta a II-a. Micuţul, pe numele său, Archie Harrison, a fost primit cu un zâmbet larg de bunica sa, aşa cum reiese din fotografia încărcată pe pagina personală de Instagram a ducilor de Sussex. În timp ce membrii Casei Regale făceau cunoştinţă cu cel mai nou membru, ducii de Cambridge au vizitat regiunea de nord a regiunii Wales.