Bebeluşul lui Meghan Markle «a costat» 1 milion de dolari!

Ultima actualizare:

    Apariţia bebeluşului regal a fost aşteptat cu sufletul la gură Foto: GuliverGetty Images
Apariţia bebeluşului regal a fost aşteptat cu sufletul la gură Foto: GuliverGetty Images

La o zi dubă ce bebeluşul lui Meghan Markle a fost prezentat lumii, s-a estimat că venirea lui pe lume a costat uriaşa sumă de 1 milion de dolari. Micuţul a fost numit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Naşterea beluşului lui Meghan Markle (37 de ani) şi al prinţului Harry (34 de ani) a fost estimată la uimitoarea sumă de 1 milion de dolari. Numai şederea mamei la spitalul unde l-a adus pe lume pe micuţul Archie s-aridicat la 19.504 de dolari pe noapte. Dar să vedem şi celelate cheltuieli mari care s-au făcut pentru bebeluşul regal, care este al 7-lea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. În primul rând, petrecerea care s-a făcut în onoarea venirii lui pe lume, la New York, a costat 200.000 de dolari. În afara petrecerii în sine cu cele mai alese bucate, Meghan a plătit mese la restaurant scumpe pe parcursul şederii ei în metropola americană. De asemenea, la Hoetlul The Mark, unde s-a cazat, a achitat nota de plată de 74.619 de dolari. Avionul privat care a dus-o de la Londra la New York şi înapoi a costat 100.083 de dolari.

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Meghan Markle, obligată să nască la spital dacă bebelușul nu vine pe lume în două zile. Avertismentul medicilor

Alte cheltuieli care s-au făcut pentru bebeluşul lui Meghan Markle

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi

Meghan şi prinţul Harry au mai plătit circa 64.985 de dolari pentru renovarea camerei destinate bebeluşului din casa în care s-au instalat, Frogmore Cottage. Ei au introdus o instalaţie de alimentare cu energie verde şi designerul Vicky Charles a amenajat un interior prietenos cu mediul. Cuplul regal a ales inclusiv vopsirea pereţilor cu uleiuri vegan din rozmarin şi eucalipt. Meghan şi prinţul Harry au plătit de asemenea 11.302 de dolari pentru ca viitoarea mămică să beneficieze de tratamente cu acupunctură şi iniţiere în numerologie. Garderoba de gravidă a lui Meghan a costat 500.115 de dolari. Ea şi soţul său nu au acceptat haine gratuite de la firme, ci au preferat să le plătească. Înainte de naştere, cuplul regal a achitat 42.850 de dolari la un centru spa de lux din Hampshire, unde au avut parte de tratamente naturale de înaltă clasă. Naşterea micuţului la spitalul privat Portland, care oferă servicii de cinci stele noilor mămici, s-a ridicat la cel puţin 19.478 de dolari.

Cât a costat costumaţia bebeluşului

Dacă naşterea micuţului Archie a costat atât de mult, costumaţia pe care acesta a purtat-o la prima lui ieşire în lume s-a ridicat la numai 220 de dolari. Căciuliţa şi scutecul, amebele albe, au fost cumpărate de la firma preferată a membrilor familiei regale britanice, G.H.Hurt & Son. Supărarea fanilor a fost însă că nu au putut să zărească părul micuţului de sub căciuliţă. Toată lumea se întreabă dacă are părul negru, ca mama, sau roşcat, precum al tatălui. Actorul George Clooney (58 de ani) este încântat că bebeluşul regal a venit pe lume în ziua de 6 mai, exact de ziua lui. Nu vrea însă să fie naşul micuţului, fiindcă zice că abia face faţă în rolul de părinte al gemenilor Ella şi Alexander, care împlinesc doi ani la 6 iunie. Naşterea lor nu a costat însă 1 milion de dolari, la cât s-a ridicat venirea pe lume a bebeluşului lui Meghan Markle.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net