Povestea cerşetorului care câştigă cât un prim-ministru

31b5475e00000578-3469777-image-a-9_1456770194285.jpg

cersetor marea britanie euro
Cerșetorul câștigă lunar aproape cât prim-ministrul Marii Britanii
Foto Newsteam

Nu vă luaţi după aparenţe! Un cerșetor din Marea Britanie câștigă peste 700 de euro pe zi, ceea ce înseamnă că strânge lunar ceva mai puțin decât salariul prim-ministrului David Cameron. Cerșetorul nu este însă un om fără adăpost, așa cum v-ați aștepta. El deține o „proprietate rezonabilă”, dar susține că este un om al străzii.

În Marea Britanie, un cerșetor a intrat în atenția tutoror atunci când s-a descoperit că acesta câștigă mai bine de 700 de euro pe zi (aproximativ 3.150 de lei), relatează Daily Mail. Lunar, venitul provenit din cerșit se apropie de salariul prim-ministrului englez David Cameron.

Nu i-a fost dezvăluit numele, dar se cunoaște adresa unde locuiește și deține o proprietate rezonabilă. În ciuda acestor criterii, bărbatul este văzut zilnic în centrul orașului Wolverhampton, exact la orele când este cel mai aglomerat. Se pare însă că el călătorește prin mai multe orașe pentru a practica cerșetoria, iar în tot acest timp bărbatul a strâns o sumă considerabilă de bani.

După aflarea poveștii de succes a acestuia, mai mulți cerșetori s-au arătat nemulțumiți. Ei sunt de părere că un om care are unde să locuiască nu ar trebui să profite de bunătatea oamenilor pentru a le cerși bani.

Iată cum imploră cerșetorii mila trecătorilor în Marea Britanie:

loading...
Loading...

Citește și