Polițistul care l-a arestat pe fiul lui „El Chapo”, asasinat într-o parcare cu peste 150 de focuri de armă!

fiul_lui_el_chapo.jpg

Fiul lui El Chapo
Fiul lui El Chapo a fost reținut în octombrie, dar eliberat după ce fratele lui a început să se răzbune ucigând zeci de oameni
Foto: Guvernul Mexicului
Citeste tot despre: 

Șocant! Polițistul mexican implicat în arestarea fiului lui „El Chapo” Guzman a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, în provincia Sinaloa. Execuția a avut miercuri (6 noiembrie) și a fost suprinsă de o cameră de supraveghere.

Atacatorii au tras 155 de gloanțe în mașina condusă de ofițerul de poliție, iar totul s-a întâmplat în mai puțin de 30 de secunde, potrivit Digi24. Victima era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina lui a fost urmărită de criminali într-o parcare a unui centru comercian. Doi bărbați cu arme semi-automate au deschis focul asupra lui și l-au ucis pe loc. Polițistul  a fost implicat în arestarea lui Ovidio Guzman Lopez, fiul lui „El Chapo”Guzman, liderul cartelului Sinalop, în data de 17 octombrie. După reținerea lui Ovidio Guzman, forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. 

13 persoane au fost ucise după reținerea lui Ovidio Guzman

Forțele armate mexicane i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile. Ivan Salaraz a refuzat și soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile. 13 persoane au fost ucise în timpul operațiunii eșuate.

Loading...

Citește și