Politicienii, ținta glumelor la un festival din Germania! Au aflat ce cred oamenii despre ei

rose-monday-carnival.jpg

Foto
Donald Trump a primit cele mai multe caricaturi
Foto: Twitter

Milioane de germani şi turişti străini s-au bucurat luni,13 februarie, de faimoasele parade din “Lunea trandafirilor”.

Vedetele carnavalului au fost niște păpuși uriașe care îi înfățișau pe mai mulți dintre liderii planetei în ipostaze care mai de care mai amuzante. Angela Merkel, aflată în mijlocul unor negocieri dificile pentru formarea unui nou guvern, a fost asemuită cu o văduvă neagră care îşi elimină adversarii bărbaţi, informează thesun.co.uk.

untitled.png

Foto
Cancelarul german a fost ridiculizat fără milă
Foto: Twitter

Pe de altă parte, Donald Trump şi Kim Jong Un au fost înfăţişaţi că doi bebeluşi care își măsoară jucăriile ce au formă unor rachete. Desigur, ei nu purtau haine și doar niște scutece.

61940388.jpg

foto
Donald Trumpn și Kim Jong-Un măsurându-și rachetele de jucărie
Foto:Twitter

Pe un alt car alegoric, Donald Trump a apărut înfăşurat în steagul Statelor Unite, jucând golf cu planetă Pământ,făcând referire la deciziile riscante pe care le ea liderulș americii și care ar putea afecta întregul mapamond. O altă algorie amuzantă a fost cea a premierului britanic Theresa May stând întinsă pe un pat și dând naștere unui bebeluș diform pe care scria Brexit ( ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană).

61940390.jpg

FOTO
Theresa May a fost și ea ținta atacurilor
Foto: Twitter

Copiii nu au fost decloc impresionați de caricaturile gigant, dar s-au bucurat de acele care alegorice din care au fost aruncate sute de bomboane. Femeile au avut la rândul lor un motiv pentru a zâmbi. Au primit buchete de flori de la cei răspunzători de organizarea paradei, în schimbul unui pupic inocent pe obraz.

 “Nici că se putea mai frumos! Politicienii trebuie să afle din când în când ce cred oamenii cu adevărat despre ei", a mărturisit unul dintre participanți. Elevii au primit zi liberă că să poată participa la festivităţile publice din Koln, Dusseldorf sau Mainz. Carele alegorice au fost însoţite în defilarea lor de formăţii muzicale şi de dansatori, care au aruncat cu dărnicie spre oameni bomboane şi flori.

Loading...

Citește și