Poliţia va dona sânge pentru răniţii din Muntenegru

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victimele accidentului din Muntenegru care vor fi tratate la spitalele din Bucureşti primesc sprijin şi din partea Poliţiei Capitalei. Poliţiştii vor dona sânge pentru toţi răniţii care au nevoie de transfuzii. 

După ce s-a aflat că unul dintre şoferii "autocarului morţii" era poliţist, colegii de breaslă ai bărbatului, mort în accident, s-au hotărât să facă toate demersurile care se impun pentru a ajuta victimele din Muntenegru.

simeon stalpnicul png

"Colegul nostru era şofer în acea cursă. Vom merge să donăm sânge la Spitalul Militar pentru cei aflaţi în viaţă. Am vrut să o facem de astăzi, dar colegii nu au ştiut că nu trebuie să consume alimente înainte de donare", a declarat Alexandru Nicolae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la Antena 1.

29 dintre supravieţuitorii accidentului de duminică vor fi internaţi la spitalele Floreasca, Elias, Universitar şi Bagdasar Arseni. Alte 18 persoane şi-au pierdut viaţa. 9 sunt din Bucureşti, 5 din judeţul Argeş, una din Cluj, una din Ilfov şi 2 din Timiş. Între cei au decedat, se numără şi unul dintre şoferi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net