Pippa Middleton primește oamenii de rând la nuntă, dar nu și pe iubita Prințului Harry

middleton.jpg

meghan
Iubita Prințului Harry nu este binevenită la nuntă, însă oamenii de rând pot participa
click!

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se va căsători în luna mai. La evenimentul regal al anului iubita Prințului Harry nu va participa la cununia religioasă de la Biserică, pe motiv că nu este logodită cu Prințul, însă enoriașii bisericii respective sunt bineveniți.

Nunta surorii Ducesei de Cambridge este considerată evenimentul regal al anului. Pippa s-a asigurat că doar ea va fi în centrul atenției în cea mai importantă zi a vieții sale, de aceea a impus o regulă prin care Meghan Merkle, iubita Prințului Harry, nu va putea fi prezentă la ceremonia religioasă, dacă nu cumva este logodită până atunci cu acesta. Cum nunta va fi peste cârteva zile, este imposibil ca actrița să poată participa la eveniment.

ducesa.jpg

hh
Sora Ducesei de Cambridge a impus o regulă prin care Meghan Merkle nu îl poate însoți pe Prințul Harry la nunta sa
click!

 

Ceremonia va fi oficiată la biserica St. Mark, din Anglia,și are un ghid special, cu o secțiune în care se vorbește despre nunțile celebrităților și dreptul oamenilor obișnuiți de a participa la ele. Potrivit acestui document, enoriașii au dreptul de a participa la eveniment, deoarece căsătoria este o ceremonie publică.

Conform documentului, oamenii de rând, care nu au nicio legătură cu membrii familiei regale, ci i-au văzut doar la televizor sau în vizitele oficiale ale acestora, vor putea sta lângă ei și vor participa la cel mai important eveniment al anului, iar Meghan Merkle, care are o relație destul de serioasă cu Harry și care a întâlnit deja câțiva membrii încoronați, nu va putea fi prezentă.

 

Cu toate acestea, Pippa nu trebuie să își facă griji, deoarece în același document este precizat că oamenii pot fi prezenti, însă doar dacă este suficient loc în biserică și nu există problemele legate de securitate.

Loading...

Citește și

  • pippa

    Pippa Middleton (33 de ani), sora Ducesei de Cambridge Kate Middleton (35 de ani), urmează să se căsătorească în vara acestui an. Aceasta este logodită cu James Matthews, fratele unei vedete de reality show, iar cei doi plănuiesc o nuntă ca în povești. Pippa își dorește ca în ziua nunții ei să fie doar ea în centrul atenției, motiv pentru care își ia câteva măsuri de precauție, ca nimeni și nimic să nu-i strice starea de spirit din ziua cea mare.

  • kate

    Recent s-a speculat faptul că iubita Prințului Harry, Meghan Merkle, nu ar fi binevenită la nunta surorii Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton. Motivul ar fi fost că relația celor doi este destul de recentă, iar nunta trebuie să fie luată în serios. Se pare că Pippa s-a răzgândit și îi dă voie Prințului să vină însoțit, dar Meghan trebuie să îndeplinească o condiție.